Apple iPhone literatuur handig voor beginners

Redactie
22 april 2008, 19:43
1 min leestijd

De Apple iPhone zal onze toekomstige geschiedkundige niet ontgaan. Daarvoor zorgen de auteurs van de honderden the-pocket-idiots-guide-to-the-iphone2.jpgboeken over de iPhone met allerlei titels die de fantasie ver overstijgen. Titels zoals “How to Do the Things You Want to Do With Your iPhone” en “The Rough Guide to the IPhone”, en titels die de fantasie minder prikkelen zoals The Pocket Idiot’s Guide to the iPhone en “iPhone: The Missing Manual”.

Lees verder na de advertentie.

De ene wat duurder dan de andere, maar zoals te verwachten met boeken die over hetzelfde onderwerp gaan, they’re all the same. Als het maar verkoopt. In het Nederlands is het aanbod vrij beperkt. Zo heb je “het iPhone boek” en “de iphone – gadget guide”

iphonecover.jpgIk heb een introductie op de iPhone gelezen voor beginners, nl. “iPhone for Dummies”. Ik vond het wel een handig boek. Alles staat er duidelijk in uitgelegd met hier een daar een grappige noot (zoals we gewend zijn van de dummies boeken). Het boek bespreekt vooral de basis, van “hoe te bellen” tot “hoe mail accounts instellen”.

Het boek heeft ook de iets gevorderde gebruiker voldoende te bieden met tips over applicaties en settings. Een echte aanrader wanneer je beter wegwijs wilt raken in dit apparaat met ongekende mogelijkheden

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu