Placeholder

De Apple iPhone zal onze toekomstige geschiedkundige niet ontgaan. Daarvoor zorgen de auteurs van de honderden the-pocket-idiots-guide-to-the-iphone2.jpgboeken over de iPhone met allerlei titels die de fantasie ver overstijgen. Titels zoals “How to Do the Things You Want to Do With Your iPhone” en “The Rough Guide to the IPhone”, en titels die de fantasie minder prikkelen zoals The Pocket Idiot’s Guide to the iPhone en “iPhone: The Missing Manual”.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De ene wat duurder dan de andere, maar zoals te verwachten met boeken die over hetzelfde onderwerp gaan, they’re all the same. Als het maar verkoopt. In het Nederlands is het aanbod vrij beperkt. Zo heb je “het iPhone boek” en “de iphone – gadget guide”

iphonecover.jpgIk heb een introductie op de iPhone gelezen voor beginners, nl. “iPhone for Dummies”. Ik vond het wel een handig boek. Alles staat er duidelijk in uitgelegd met hier een daar een grappige noot (zoals we gewend zijn van de dummies boeken). Het boek bespreekt vooral de basis, van “hoe te bellen” tot “hoe mail accounts instellen”.

Het boek heeft ook de iets gevorderde gebruiker voldoende te bieden met tips over applicaties en settings. Een echte aanrader wanneer je beter wegwijs wilt raken in dit apparaat met ongekende mogelijkheden

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.