De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

iPhoned iDeals: de 5 beste iPhone docks op een rijtje

Gijs Ettes
25 april 2014, 15:43
3 min leestijd
iPhoned iDeals: de 5 beste iPhone docks op een rijtje

iPhone docks worden al een tijdje niet meer meegeleverd met Apple-toestellen, maar dat betekent niet dat ze niet meer gemaakt worden. Sterker nog, er zijn heel wat partijen die docks maken waarmee je je smartphone oplaadt en hem een mooi plekje op je bureau geeft. Daarnaast zijn er veel docks met een ingebouwde speaker. Lees verder voor de beste iPhone docks van dit moment!

De beste iPhone docks uitgelicht

Apple iPhone 5S/5 dock (€29,-)

iphone docks 5s

De officiële iPhone 5S dock van Apple valt op door zijn eenvoud. Je kunt het kleine accessoire gebruiken om je iPhone op te laden en te synchroniseren en omdat hij rechtop staat, kun je hem gemakkelijk kwijt op je bureau. Uiteraard kun je in het dock ook een iPhone 5 plaatsen en er is een geluidsuitvoerpoort om luidsprekers met een eigen stroomvoorziening aan te sluiten. Het iPhone dock is licht en alleen beschikbaar in de kleur wit.

Meer informatie Bestel nu >>

Gear4 Streetparty 5 (€49,99)

Gear4 Streetparty iphone docks

Heb je liever een dock dat meer kan dan alleen je iPhone opladen en synchroniseren? Dan kun je gaan voor het relatief betaalbare speakerdock van Gear4. Het accessoire is voorzien van een Lightning-connector, zodat je er je iPhone 5(s) of iPod touch in kunt plaatsen. Het compacte speakerdock is licht en te verbinden met het stopcontact. Wil je onderweg naar muziek luisteren, dan kun je er vier AA-batterijen in plaatsen. Helaas ontbreekt AirPlay en de mogelijkheid om via een aux-ingang andere apparaten te verbinden.

Meer informatie Bestel nu >>

JBL OnBeat (€69,99)

jbl onbeat

Voor oudere iPhones, die nog niet over een Lightning-connector beschikken, is er deze JBL OnBeat met een zwarte finish en aluminium accenten. Het speakerdock werkt daarnaast met de iPod touch of iPad met 30-pins connector en er wordt een afstandsbediening meegeleverd, zodat je je favoriete tracks ook van een afstandje kunt bedienen. Met een vermogen van 2 x 7,5 watt heeft het speakerdock voldoende power om een ruimte van muziek te voorzien. Ideaal voor feestjes dus!

Meer informatie  Bestel nu >>

Pioneer XW-BTS3 (€89,99)

pioneer

De Pioneer XW-BTS3 is een speakerdock dat gezien mag worden. Hij is wat groter en duurder dan de andere iPhone docks die we hier bespreken, maar heeft ook meer vermogen (2 x 15 watt) en bluetooth. Op die manier kun je ook zonder draad andere audiobronnen aansluiten. Het koppelen van andere apparaten verloopt bovendien ontzettend eenvoudig. Helaas is er geen Lightning-connector aanwezig, dus je kunt aan de bovenkant alleen andere iPhones of iPods inpluggen. De rubberen voetjes aan de onderkant zorgen ervoor dat de XW-BTS3 niet snel van zijn plaats is te duwen.

Meer informatie  Bestel nu >>

KiDiGi Cradle (€29,99)

kigidi

Met KiDiGi Cradle is vergelijkbaar met Apples eigen iPhone dock, maar heeft een zwarte finish en werkt alleen met de iPhone 4(S) met 30-pins connector. Net als de dock van Apple is het accessoire klein, licht en minimalistisch vormgegeven. Daarmee is het de perfecte aanvulling op een zwarte iPhone; simpel in gebruik, maar erg functioneel. De KiDiGi Cradle zorgt voor een opgeruimd bureau, zonder dat je handen vol met geld kwijt bent.

Meer informatie  Bestel nu >>

Check ook onze tips voor het kopen van de goedkoopste iPhone!

Bekijk de iPhoned iDeals van de vorige weken

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu