Cydia: Synchronicity
Redactie

Tijdens het synchroniseren van een iPhone, iPod Touch of iPad kan je het apparaat niet gebruiken. Bij kleine synchronisaties maakt dit niet uit, maar bij synchronisaties die langer dan een uur duren kan dit erg lastig zijn. Je kan dan bijvoorbeeld niet antwoorden op een bericht dat je ontvangen hebt. Voor jailbreakers is er nu een modificatie die je in staat stelt om het toestel wel te gebruiken tijdens het synchroniseren.

Synchronicity

Met de modificatie Synchronicity kan je je apparaat blijven gebruiken tijdens het synchroniseren. Je ziet dan een rode balk boven je scherm staan als het toestel met de computer aan het synchroniseren is. Tijdens het synchroniseren kan je bijna alles met het apparaat doen. Je kan bijvoorbeeld bellen, mailen, spellen spelen of sms’en. Het is op dit moment niet mogelijk om muziek te luisteren, want iTunes houdt de iPod bezet tijdens het synchroniseren.

De modificatie werkt ook tijdens het maken van een reserve kopie. Dit is het proces dat bij veel gebruikers het langst duurt. Dit is de reden dat het proces vaak geannuleerd wordt. Door Synchronicity hoeft het maken van een backup dus niet meer vervelend te zijn.

Synchronicity is voor twee dollar te downloaden uit de Cydia Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.