Cydia 1.1.2 uitgelekt

Redactie
30 juni 2011, 19:28
1 min leestijd
Cydia 1.1.2 uitgelekt

Deze week is er een nieuwe versie van Cydia uitgelekt. Op internet kan je op dit moment de installatie-bestanden vinden van Cydia 1.1.2. Saurik, de ontwikkelaar van Cydia, raadt echter af om deze nieuwe versie van Cydia te installeren. De software bevat volgens hem namelijk nog enkele ernstige bugs, en er zijn niet veel zichtbaren verbeteringen in de app te vinden.

Jailbreakme.com

Lees verder na de advertentie.

Cydia 1.1.2 wordt ontwikkeld voor Jailbreakme.com. Via deze website kan je binnenkort weer je iDevice met iOS 4.x jailbreaken zonder tussenkomst van computer. Hiervoor maakt de website gebruik van een kwetsbaarheid in Mobile Safari. Een ‘teaser’ heeft ons al laten zien dat het om een kwetsbaarheid gaat in de pdf-module van Safari, net zoals de vorige versie van de browser-jailbreak.

Wij raden net als Saurik af om de nieuwe, uitgelekte versie van Cydia te gebruiken. Zeer binnenkort zal Jailbreakme.com gelanceerd worden, en tegen die tijd zal ook de update van Cydia beschikbaar komen. Tot die tijd kan je dus beter wachten met het updaten van de Jailbreak-app.

Via iPhoneDownloadBlog

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen