‘Apple houdt Mac-event in Cupertino Town Hall op donderdag 27 oktober’

Lars Paijmans
19 oktober 2016, 8:38
1 min leestijd
‘Apple houdt Mac-event in Cupertino Town Hall op donderdag 27 oktober’

Iedereen behalve Apple lijkt het Apple event waar de nieuwe MacBooks onthuld gaan worden bevestigd te hebben. Bronnen van het doorgaans betrouwbare ReCode zeggen zeker te weten dat het Cupertino Mac-event volgende week plaatsvindt.

Lees verder na de advertentie.

‘Cupertino Mac-event op 27 oktober’

Als je op het punt staat om een nieuwe MacBook te kopen, dan kun je het beste een weekje wachten. ReCode onderstreept vandaag namelijk het gerucht over een Mac-event op donderdag 27 oktober.

Cupertino Mac-event

De anonieme bronnen weten niet welke Macs er precies onthuld zullen worden, maar zeggen wel dat Apple niet voor San Francisco kiest voor het evenement. In plaats daarvan organiseert Apple de presentatie in Cupertino, waarschijnlijk in Apples Town Hall conferentiecentrum.

Ondertussen wachten we nog steeds op de officiële uitnodiging van Apple zelf. Aanvankelijk werd gedacht dat deze gisteravond verstuurd zouden worden, maar dit was niet het geval. Als Apple inderdaad donderdag 27 oktober uitkiest voor een onthulling, dan houden we rekening met een bevestiging vanavond of morgen.

Genoeg om naar uit te kijken

Op het Cupertino Mac-event valt in ieder geval genoeg te beleven. Voor het eerst in lange tijd geeft Apple de Mac weer wat welverdiende aandacht. Zo zou er een nieuwe MacBook Pro met een OLED Touchscreen onderweg zijn, samen met een nieuwe MacBook Air. Ook gaan er geruchten over een nieuwe Thunderbolt display, iMac en Mac Pro al zijn deze een stuk minder vaak opgedoken in geruchten.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: Recode
Categorieën: Apple, Geruchten

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iMac
Apple iMac

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen