“Can your phone do this?”: Crazy Dummy
Redactie

De vraag “Can your phone do this?” zie je steeds vaker terug op internet. Op verschillende fora ontstaan er wedstrijden rondom deze vraag. Om jullie hieraan mee te laten doen, en te laten winnen, bespreek ik vanaf vandaag regelmatig een rare applicatie die de moeite waard is.

Can your phone do this? : Buikspreken

Ik ben opzoek gegaan naar Crazy Dummy omdat iemand op een forum deze vraag stelde. Hij wilde een immitatie zien op de iPhone van Jeff Dunham, de artiest die Achmed the Dead Terrorist speelt.

Na een tijdje zoeken kwam ik uit bij Crazy Dummy. Deze applicatie bevat een buikspreekpop, die je precies kan laten doen wat jij wilt. Door je vinger over het scherm te bewegen, beweeg je zijn mond, ogen en wenkbrauwen. Door deze delen te bewegen kan je al goed een act van Jeff nadoen.

Shake it

Door de pop te schudden, kan je hem dingen laten zeggen. Terwijl hij zinnen als “Now i’m dizzy” zegt, doet hij rare dingen met zijn lichaam. Hij kan bijvoorbeeld zijn ogen rondtollen, of zelfs weglopen uit beeld. Als je liever niet hebt dat hij dit tijdens je act doet, kan je deze optie uitschakelen in de instellingen van de applicatie.  

Conclusie

Crazy Dummy is een goede applicatie om in een “Can your phone do this”-wedstrijd mee aan te komen. De pop beweegt zeer soepel, en is bijna niet van echt te onderscheiden.
http://www.youtube.com/watch?v=ThTlGzT46gU
Crazy Dummy kost 1,79, en is nu te vinden in de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.