Placeholder
Redactie

Een maandje geleden berichtten we nog dat de ontwikkelaar van de destijds nieuwe applicatie Whack-a-robot een iPod Touch ging verloten onder één van de mensen die in de global highscore kwamen. De app zag er al een beetje gek uit waardoor ik er mijn bedenkingen bij had. Nou lijkt het er toch een beetje anders voor te staan.

Je moest je dus even aanmelden en dan je highscore uploaden voor 1 november. Op dat moment zou de ontwikkelaar een willekeurige winnaar kiezen voor de iPod Touch 8GB. Sinds 1 november is de website offline en is er ook geen contact meer te krijgen met de ontwikkelaar. Ik had zijn e-mailadres nog aangezien ik eerder een drietal promocodes had ontvangen. Ik heb hem gevraagd of de iPod Touch nog uitgereikt werd maar ik heb helaas nog steeds geen mail terug.

Voor de mensen die deze app voor €7,99 hebben gekocht om met de wedstrijd mee te doen zijn er zo mooi ingeluisd ben ik bang.

Ik hoop dat ik nog snel iets van de ontwikkelaar mag horen!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Bipsje

  Wat een klucht!

 • Tino

  Met alle respect voor deze website, maar dit bericht is echt onder de maat.
  iPhoned is een leuke site, vrijwel altijd goed nieuws maar dit….
  Ik blablablablabla Ik blablabla ik ik ik ik!
  Niks tegen deze site, maar tjsa… Wat moet je met zo’n nieuwtje? Lijkt meer op een blogpost van een of andere puber dan op een nieuwsbericht…

  Gr. Tino

  (tegen de andere redacteurs heb ik niks, ook niets tegen die yoeri maar ik wilde het even melden)