De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Conceptvideo laat iPhone XS en iPhone XS Max vanuit alle hoeken zien

Florence Peeters
3 september 2018, 9:39
2 min leestijd
Conceptvideo laat iPhone XS en iPhone XS Max vanuit alle hoeken zien

Er is een conceptvideo verschenen waar de nieuwe iPhone XS en iPhone XS Max in het goud in te zien zijn. Het duo wordt woensdag 12 september vrijwel zeker gepresenteerd.

Lees verder na de advertentie.

Conceptvideo iPhone XS en iPhone XS Max

De video is gemaakt op basis van eerdere gelekte foto’s van 9to5Mac. Deze tonen de twee nieuwe toestellen en een opvallende kleur. Het is dus geen officiële video en mogelijk ook niet het uiteindelijke design van de nieuwe iPhones. De Koreaanse Lee Gunho heeft de conceptvideo in elkaar gezet, waarin vooral de iPhone XS Plus wordt uitgelicht. Het is een concept van hoe een toekomstige reclame van Apple voor de nieuwe toestellen eruit zou kunnen zien.

Lees ook: iPhone XS Max: onze 9 verwachtingen voor de grootste iPhone ooit

Ook centraal staat opnieuw de gouden kleur van de toestellen. Hoewel Apple eerder ooit een gouden iPhone X op de planning had staan, is die versie nooit in de winkels verschenen. De gouden iPhone die Apple graag uit wilde brengen, lijkt er dit keer dus wel te komen.

Goedkopere iPhone 2018 niet terug te zien

De video toont enkel de oled-modellen die Apple op 12 september in het Steve Jobs Theater in Cupertino presenteert. Er zit ook nog een goedkoper lcd-model in de pijplijn voor het iPhone-event, de iPhone XR.

Deze is straks volgens analist Ming-Chi Kuo niet in het goud verkrijgbaar, maar wel in een hele serie andere kleuren. Het goedkopere 6,1 inch-toestel zou in het grijs, wit, blauw, rood en oranje beschikbaar komen. Hiermee gaat de iPhone 2018 terug naar de tijden van de iPhone 5C.

Bekijk de conceptvideo

In eerdere dummyvideo’s was de iPhone 2018 echter al wel te zien. Hierin werd ook de iPhone XS Max meermaals getoond. Het is één van de eerste keren dat ook de iPhone XS verschijnt in een dummy- of conceptvideo.

Exclusive: First Video of iPhone XS and iPhone XS Plus | OFFICIAL

→ Zo volg je op 12 september de Apple-event livestream

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone XS Max
Apple iPhone XS Max

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen