Conceptvideo toont iPhone 6 in kekke kleurtjes

Rutger Otto
12 mei 2014, 8:55
2 min leestijd
Conceptvideo toont iPhone 6 in kekke kleurtjes

Gaat de opvolger van de iPhone 5s eveneens in de kleuren goud, zilver of ‘space gray’ beschikbaar komen of krijgt de consument een even groot kleurenaanbod als bij de iPhone 5c? Een nieuwe conceptvideo laat niet alleen zien hoe de iPhone 6 eruit kan komen te zien, maar toont ook felle kleuren als behuizing.

Lees verder na de advertentie.

In de video is een te zien hoe de iPhone 6 er wellicht uitziet. De makers hebben het design van het toestel dunner gemaakt en op de iPad Air laten lijken. Het meest in het oog springend zijn echter de verschillende iPhone 6 kleuren. Zo worden een rode, oranje, paarse en gouden versie getoond.

Anders dan andere geruchten

Het concept laat afgeronde hoeken zien, die net iets anders zijn dan de dummy’s van afgelopen tijd lieten zien. Onderaan de telefoon zijn nog steeds twee speakers en de aansluiting voor de oplader. In de video gaat het om een grotere variant van de iPhone 6, een versie van 5 inch. Dat terwijl de meeste geruchten wijzen op modellen van 4,7 inch of 5,5 inch. De makers van dit filmpje hebben de powerknop echter aan de bovenkant van het toestel laten zitten, iets dat veel geruchten tegenspreken. Naar verwachting gaat de aan/uit-knop naar de zijkant wanneer het toestel inderdaad groter wordt dan de iPhone 5-modellen.

Eveneens aan de bovenkant zien we een koptelefoonaansluiting, die zou dus verhuizen vanaf de onderkant. Het concept houdt wel rekening met de homeknop, die gewoon onder het scherm te vinden is, inclusief vingerafdrukscanner. Het scherm loopt overigens door tot aan de randen.

Aan de zijkant laat de video een ronde vergrendelknop zien en twee langwerpige knoppen die waarschijnlijk dienen om het volume te regelen. De achterkant van het toestel is gemaakt uit één stuk metaal. Geruchten wijzen erop dat het waarschijnlijk aluminium is.

Komt Apple met een iRing?

Naast de iPhone 6 is een accessoire te zien. Geen iWatch, maar een iRing, die onder eer notificaties en hartslag aan de gebruiker moet doorgeven. Daarmee lijkt het filmpje wat uit de bocht te vliegen, want de introductie van een iWatch ligt veel meer voor de hand dan een ring.

Lees meer over de iPhone 6

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu