Concept van iPhone 4G in beeld
Redactie

Met de geruchten dat er een nieuwe iPhone in de zomer zal worden uitgebracht duiken hier en daar dan ook weer enkele concepten op. Deze keer heeft een designer van ADR Studio een concept van de iPhone 4G in beeld gebracht.

Hoewel ik het een sterk design vind, lijkt het me toch onwaarschijnlijk dat de volgende generatie iPhones er zo zal uit komen te zien. Dan vind ik het huidig design toch beter.
Enkele foto’s en een video van het onbestaand product kan je hieronder bekijken:

Via: adr-studio.it

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Stefan

    Prachtig, van mij mag hij er zo komen. Ik ben zelf niet zo’n van van al dat ronde op de huidige iPhone, van mij mag de kitche chromen rand ook verdwijnen, ik heb al nooit begrepen waarom die erop zat.

  • teun

    Ik vind het concept er nogal anoniem uitzien, Apple onwaardig. Het zou zo een Samsung of HTC kunnen zijn. De huidige 3G(s) ziet er dan toch een stuk beter uit, heeft echt een premiumlook. De chroomrand zorgt daar mede voor. Ik zeg niet dat deze moet blijven, maar een dergelijk accent is wel nodig. Chroom is wel “in”, getuige o.a. de automobielwereld. Persoonlijk vind ik een RVS wel fraai/chic. Als ze maar niet met een nep aluminiumlook (ofwel alugrijs gespoten plastic) komen.

  • Pim Brussee

    Het is het net niet. Net wat Teun zegt, het design heeft een HTC uitstraling. Juist het design van de 3G maakt het onderscheid tussen Apple en de grijze concurrentie. De concurrentie houdt het dan ook niet vol om 3 jaar hetzelfde model met succes te vermarkten.

  • Pingback: alle geruchten naast elkaar over de iPhone 4g | Wireless World()