Concept: hoe een iWatch met iOS 7 eruit zou kunnen zien
Roel van Hout

Aan concepten voor de iWatch geen gebrek, maar er is er nu een iWatch met iOS 7 concept opgedoken dat niet alleen geloofwaardig oogt, maar ook van een ontwerper die vaak in de goede richting zit, afkomstig is.

De in Nederland woonachtige Martin Hajek maakte al eerder een iWatch concept, maar dat was nog voor iOS 7 uitkwam. Hajek heeft zijn concept daarom opgefrist: in de slider bovenin deze pagina is twee keer een iWatch met iOS 7 te zien.

iWatch met iOS 7 in twee varianten

Hajek noemt zijn ontwerpen de iWatch S en iWatch C, waarbij net als bij de iPhone 5S en iPhone 5C de iWatch S een elegantere uitvoering met leren polsband is, en de iWatch C, in overeenstemming met de iPhone 5C, een vrolijker gekleurd horloge is.

Het is zeer de vraag of Apple bij de iWatch ook een goedkope en dure variant zal uitbrengen – zeker omdat de iWatch überhaupt nog nooit ter sprake is gebracht door Apple – maar als Apple dit zou doen, welke zou je dan kopen? Wat ons betreft is de iWatch C wel een stuk opvallender en gemakkelijker te onderscheiden van een standaard horloge.

→ Lees meer over de iWatch en wat er tot nu toe allemaal over Apple’s vermeende slimme horloge gezegd wordt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.