Compensatie T-Mobile storing: 500MB data gratis of 1,50 euro korting

Wouter Nijsen
18 augustus 2015, 17:06
1 min leestijd
Compensatie T-Mobile storing: 500MB data gratis of 1,50 euro korting

T-Mobile komt met een compensatie voor klanten die vorige week last hadden van de grote storing bij de provider. Klanten mogen kiezen tussen een gratis databundel van 500MB of 1,50 euro korting.

Lees verder na de advertentie.

Compensatie van T-Mobile

Voor veel mensen was het vanaf afgelopen vrijdag niet mogelijk om te internetten, bellen of sms’en. T-Mobile kampte namelijk met een grote storing, die overigens nog het hele weekend aanhield. De problemen waren pas zondag verholpen en al snel liet de provider weten klanten te zullen compenseren. Wat de compensatie precies inhoudt, is nu bekend.

T-Mobile zal gedupeerden compenseren met een gratis databundel van 500MB of 1,50 korting op hun abonnement. Klanten mogen zelf aangeven welke compensatie zij willen, maar hoeven geen actie te ondernemen. T-Mobile zegt klanten spoedig in te lichten en dat het ook niet nodig is om contact op te nemen. De gratis databundel is een maand geldig en de korting wordt van de eerstvolgende rekening afgehaald.

refurbished iphones

Meer over de T-Mobile storing

Hoewel niet iedereen door de storing werd getroffen, was het voor ongeveer één derde van alle T-Mobile-klanten lange tijd onmogelijk om te bellen, sms’en of te internetten. De storing had te maken met een softwarefout, die ervoor zorgde dat telefoons niet met het netwerk konden verbinden. Gebruikers van virtuele providers als Tele2 en Ben, die het netwerk (deels) gebruiken, hadden ook last van de storing.

Lees meer over T-Mobile

Bron: NUtech
Categorie: Providers
Spotlight: T-Mobile

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's