CocoaHeads Belgium Oktober Meeting
Redactie

Onze zuiderburen hebben helaas nog maar weinig ontwikkelaars-meetings. Uit verschillende reacties op internet leidde men af dat er wel behoefde was aan dit soort ontmoetingen, en dus werd er een maand geleden een informele meeting georganiseerd. Op deze gratis bijeenkomst kwamen meer dan 50 ontwikkelaars af.

Woensdag 28 oktober zal er opnieuw een bijeenkomst zijn van CocoaHeads Belgium. Deze ontmoeting zal iets formeler zijn dan de vorige. Dit is dus erg interessant voor Belgische ontwikkelaars. Samen kan je luisteren naar presentaties en ervaringen uitwisselen over het ontwikkelen.

Het programma voor de gratis bijeenkomst zal als volgt zijn:

  • 20:00 : Om iedereen de tijd te geven hier op tijd te geraken starten we om 20 uur.
  • 20:15 : CocoaHeads Belgium Status update : Wat is er reeds gebeurd sinds de voorige meeting, wat moet er nog gebeuren en hoe kan de community daarbij helpen
  • 20:45 : Stephane Winnepenninckx heeft een presentatie voorbereid over de iPhone Bootcamp cursus van The Big Nerd Ranch. Tijdens deze sessie zal hij ons alles vertellen wat we moeten weten over de iPhone Bootcamp cursus van The Big Nerd Ranch
  • 21:30 : Feedback. Heb je nog een interessant idee of iets wat je wil delen met de rest van de CocoaHeads BE community, dan is dit het moment om het ons te vertellen.

Ik schrijf over deze meeting omdat ik weet dat veel Belgen deze site lezen. Ik vind het belangrijk dat elk land goede applicaties kan maken. Dit bevordert de concurrentie in de App Store, en dit is meestal erg positief voor de consumenten.

Alle verdere informatie over deze ontmoeting is te lezen op de site van CocoaHeads Belgium.

Bron: iPhonic

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.