De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

CMRA: Dit Apple Watch-bandje heeft twee ingebouwde camera’s

Lars Paijmans
2 november 2016, 18:21
2 min leestijd
CMRA: Dit Apple Watch-bandje heeft twee ingebouwde camera’s

Even ging het gerucht dat Apple zelf een camera aan de Apple Watch toe zou voegen. Accessoiremaker Glide wil hier echter niet op wachten en brengt nu met de CMRA een Apple Watch-bandje met ingebouwde selfiecamera en fotocamera uit.

Lees verder na de advertentie.

CMRA Apple Watch band heeft eigen camera

De CMRA band voor de Apple Watch met ingebouwde camera’s ziet er wat gek uit, wat komt door de inkeping die gemaakt is om de camera toe te voegen. Hier zit de 2MP selfiecamera in verwerkt, terwijl de 8MP camera recht vooruit kijkt vanaf je pols. Een LED-lampje laat zien wanneer de camera actief is.

Op het scherm van de Apple Watch verschijnt een camerafeed, zodat je op het juiste moment een foto af kunt drukken. Door op een knopje op de band te drukken maak je een foto, terwijl je een video opneemt door deze knop ingedrukt te houden. Deze foto’s worden vanzelf toegevoegd aan de standaard Foto’s-app.

De CMRA moet los van de Apple Watch opgeladen worden, maar wordt dan ook geleverd met een oplaadstation waarin je zowel de Watch als het bandje van nieuwe stroom kunt voorzien. Dit oplaadstation heeft ook een eigen accu, waarmee je de band en Apple Watch tot twee keer volledig mee kunt opladen. Handig als je een weekendje weg gaat bijvoorbeeld. Volgens Glide kun je op de interne opslag van 8GB honderden foto’s en tot 30 minuten video opnemen met een enkele acculading.

Vanaf nu te pre-orderen

De Apple Watch CMRA band is vanaf vandaag te pre-orderen voor $149,- als je er snel bij bent. Daarna zal de prijs omhoog gaan naar $199,- om uiteindelijk op een winkelprijs van $249 terecht te komen. Je hebt de keuze uit blauw, wit, zwart en grijs. De eerste exemplaren worden in de lente van 2017 verscheept.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: CMRA
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 1
Apple Watch Series 1

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu