China heeft al de nieuwe (namaak) iPhone 5S
Wouter Nijsen

Only in China: de iPhone 5S is al te koop voor een prijs van 149 dollar. Een namaakversie natuurlijk, die draait op Android 4.1.2 Jelly Bean en het beruchte iPhone-namaakmerk GooPhone draagt.

Het is niet de eerste namaak-iPhone die GooPhone op de markt brengt, want ook de huidige iPhone 5 en de twee iPhone 4-modellen werden al nagemaakt. De GooPhone i5S is een complete rip-off gebaseerd op de iPhone 5S – hoewel laatstgenoemde natuurlijk nog niet eens in de winkels ligt.

GooPhone i5S: namaak iPhone 5S

De eerste duizend kopers van de GooPhone i5S kunnen de smartphone voor een prijs van 99 dollar aanschaffen. Het toestel is voorzien van een 4 inch-scherm met een resolutie van 854 bij 480 pixels, 5 megapixelcamera en een 1Ghz dualcore-processor met 512MB werkgeheugen. Geen specificaties die Apple-waardig zijn. Het design van de GooPhone i5S moet de iPhone 5S voorstellen. En toegegeven: de smartphone lijkt behoorlijk op de huidige iPhone 5.

Geïnteresseerden kunnen de GooPhone i5S hier bestellen.

Zie ook onderstaande video waarin de smartphone wordt getoond. Onder andere de telefoonfunctie, camera, foto-galerij, het afspelen van video’s, de speakers en het swipen door apps komen aan bod. Je ziet hier en daar nog wel dat het toestel op Android draait, maar het homescreen lijkt als twee druppels water op de huidige iPhone.

Via: CultofMac

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.