Carrier-update met internet-tethering voor T-Mobile
Redactie

Wie vandaag zijn iPhone aansluit op zijn computer ziet dat er een ‘carrier-update’ beschikbaar is. Deze update kan erg belangrijk voor de T-Mobile klanten, want het is sinds deze update mogelijk om tethering te activeren. Helaas is het niet mogelijk om de functie meteen te activeren, want je moet eerst naar T-Mobile bellen of een speciale website bezoeken die nog niet actief is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Extra kosten

Waarschijnlijk zal T-Mobile extra geld gaan vragen voor de tetherings-functie. Dit extra geld komt bovenop je abonnementsgeld. Op dit moment zijn de tarieven nog niet bekend, maar we verwachten dat de functie ongeveer 10 tot 15 euro per maand kost.

De T-Mobile carrier-update is te downloaden via iTunes, maar op dit moment heb je er nog niets aan. De speciale website is tot nu toe nog onbereikbaar, en verwijst je door naar de normale iPhone-website.

Zodra er meer bekend is over de plannen van T-Mobile kan je het lezen op deze website.

Bron: @paul_van_dijk

Internet-tethering

Internet-tethering is een functie waarmee je je 3G- en GPRS-signaal kan door sturen naar je laptop. Op deze manier kan je dus onderweg internetten zonder het gebruik van een dongle. De meeste telecommaatschappijen zijn tegen deze functie omdat zij vaak ook dongles aanbieden. Dit is de reden dat de functie meestal geblokkeerd is op de iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.