De KickStarter-campagne voor de Jump, een slimme iPhone oplader met ingebouwde accu, heeft in korte tijd al tienduizenden dollars opgeleverd. De minimum-investering is bijna gehaald, waardoor het vrijwel zeker is dat de oplader wordt uitgebracht.

De Jump is een iPhone oplader die je dagelijks kan gebruiken om je smartphone van stroom te voorzien. Het apparaatje is bijzonder klein en biedt dankzij uitsparingen de mogelijkheid om de kabels weg te werken. De Jump weegt 40 gram, maar bevat toch een 800 mAh-accu waarmee je je iPhone 5S kunt opladen.

Slimme iPhone oplader voorziet je toestel onderweg van stroom

Jump iPhone opladerAls je de Jump iPhone lader dagelijks gebruikt, heb je daardoor in theorie altijd een volledig opgeladen accu tot je beschikking om je iPhone onderweg bij te laden. Volgens de makers staat de Jump garant voor een extra beltijd van bijna 4 uur; meer dan genoeg om belangrijke telfoontjes, mails en WhatsApp-berichten te versturen. Daarnaast is het design van de iPhone lader fraai en is hij klein genoeg om in je hand te houden terwijl je met je iPhone belt.

Meer over de Jump lees je op de KickStarter-pagina. De iPhone oplader heeft een adviesprijs van 40 dollar, al komt daar nog 10 dollar bij voor verzending naar Europa.

→ Lees meer over KickStarter en wat deze crowdfundingwebsite precies inhoudt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.