CameraWallpaper gebruikt je camera als achtergrond
Redactie

In de App Store staan verschillende applicaties waarmee je een taak kan uitvoeren terwijl je camera het achtergrondbeeld verzorgt. De applicatie ‘Type ‘n Walk’ is hier een van. Apple staat op dit moment niet toe dat ontwikkelaars dit soort functies aan het springboard toevoegen, maar in Cydia verschijnt binnenkort een tweak die deze functie wel kan activeren in het hoofdmenu.

CameraWallpaper

CameraWallpaper is een nieuwe tweak die in binnenkort in Cyda verschijnt. Je kan de modificatie activeren via een actie die herkend wordt door Activator. Via het menu van de modificatie kan je de camera-achtergrond aan- en uitzetten. Hierdoor voorkom je dat je batterij binnen een aantal uur helemaal verbruikt is door de camera.

Het idee is niet bepaald nieuw, maar het is wel voor het eerst dat het met iOS wordt geïntegreerd. Vaak zien we populaire functies uit applicaties in Cydia verschijnen. Pull to Refresh for Mail is hier een voorbeeld van. Jailbreakers proberen met deze tweaks iOS nog beter te maken zonder te hoeven wachten op een update van Apple.

Het is nog niet bekend wanneer CameraWallpaper in Cydia verschijnt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.