CallLock vergrendelt iPhone tijdens bellen
Redactie

Vandaag is er een nieuwe, handige tweak in Cydia verschenen: CallLock. Met CallLock is het mogelijk om het scherm uit te schakelen tijdens het bellen. Standaard doet de proximity sensor dat, maar deze heeft problemen bij de eerste iPhone’s 4. Voor deze mensen is CallLock een perfecte oplossing mits je over een jailbreak beschikt.

CallLock heeft twee standen. De eerste is de handmatige vergrendeling. Hierbij dimt het scherm als je op de aan/uit-knop drukt. Als je dat doet zonder deze tweak dan beëindigt het gesprek. Ten tweede heb je de automatische vergrendeling. Met deze ingeschakeld vergrendelt de iPhone vanzelf als er een gesprek gaande is.

CallLock is voor $0.99 te koop in de Cydia Store.

Standaard staat CallLock op de handmatige vergrendeling. Dit kan je aanpassen in de instellingen-app.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Spitske

    Belachelijk dat Apple dit niet oplost in nieuwe firmware… Nog gekker dat je er bij cydia voor moet betalen… Ik heb regelmatig dat tijdens een gesprek m’n iPhone 4 op pauze gaat… Echt heel irritant…

  • wait isnt this standard feature already? or is it just a fix up for those with super sensitive proximity sensors, anyways guys good job

  • Snoepie

    Hoi, Ik als leek heb de jailbreak app van Cydia erop gezet en de calllock ook. Deze heb ik getest en ik kan nu gelukkig als ik iemand bel met de aan uit knop het scherm uitschakelen maar dat ik de handmatige methode. Ik kan helaas in de instellingen geen gedeelte vinden waatr ik deze automatisch kan zetten? Kunnen jullie mij laten weten waar ik dit precies kan doen?

    Groet