Bugshot: fouten in apps markeren en opsturen
Roel van Hout

Ben jij  iemand die zich groen en geel ergert aan foutjes in iPhone-apps en deze graag gemakkelijk wil kunnen doorgeven? Zoek dan niet verder, Bugshot is dé app om ontwikkelaars op de hoogte van bugs in hun software te brengen.

Bugshot is een nieuwe app van Marco Arment, ook wel bekend van de destijds revolutionaire app Instapaper. Met Bugshot, een samentrekking van ‘bug’ en ‘screenshot’, kun je eenvoudig fouten in apps markeren, hier een screenshot van maken en deze naar de ontwikkelaar van een app sturen.

Bugshot

Met oranje pijlen en kaders geef je snel en overzichtelijk aan wat het probleem is bij een bepaalde app. Vervolgens kun je het screenshot opslaan in je fotorol en naar de app-ontwikkelaar mailen. Je kunt je bugshot overigens ook delen op Facebook en Twitter, maar het is de vraag hoe effectief – en aardig – dat is.

Bugshot bedoeld om te helpen iOS 7 perfect te krijgen

Ontwikkelaar Arment geeft aan Bugshot te hebben ontwikkeld omdat hij, nu Apple zo druk bezig is om iOS 7 geschikt te krijgen voor het grote publiek, veel tijd besteedt aan het doorspelen van fouten aan Apple en andere ontwikkelaars.

Dus nogmaals: ben jij iemand die veel tijd steekt in het opsporen van fouten in apps om te zorgen dat de ontwikkelaar hem nog beter maakt, dan is dit de perfecte app. Het is te hopen dat er niet op grote schaal misbruik van zal worden gemaakt, want dan is Bugshot geen lang leven beschoren.

Bugshot kost 0,89 euro en is nu te downloaden in de App Store!

Pinpoint – Screenshot Editor

Lickability

10,0 (1 reviews)
Gratis via App Store
Pinpoint – Screenshot Editor
Pinpoint – Screenshot Editor
Pinpoint – Screenshot Editor
Pinpoint – Screenshot Editor
Pinpoint – Screenshot Editor

Via: AppAdvice

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.