Poll: Zit jij te wachten op een goedkopere kleine iPhone in 2020?

Lars Paijmans
18 april 2019, 11:10
2 min leestijd
Poll: Zit jij te wachten op een goedkopere kleine iPhone in 2020?

Apple zou aan een nieuwe 4,7 inch-iPhone werken als een kleiner en goedkoper alternatief voor de iPhone XS en iPhone 2019. Ga jij tot maart 2020 wachten om deze aan te schaffen?

Stem in de budget-iPhone 2020 poll

Net toen we alle hoop voor een iPhone SE 2 opgegeven hadden, dook gisteren een gerucht op over een nieuw budgettoestel van Apple. Het apparaat zou een 4,7 inch-scherm hebben en uitgerust zijn met 128GB aan geheugen en de A13-chip die nu nog niet op de markt is.

Het design zou overeenkomsten vertonen met de iPhone 8, wat het de eerste iPhone sinds de iPhone X maakt die weer een Touch ID-homeknop krijgt. Apple gaat dus weer een stapje terug op het gebied van design voor dit toestel, al heeft dit weer een positief effect op de prijs. Apple zou het toestel voor rond de 650 dollar willen verkopen, terwijl je wel de nieuwste chip en ruim voldoende opslagcapaciteit krijgt.

De grote vraag is nu natuurlijk of jij het ziet zitten om in 2020 een iPhone te kopen, die eruit ziet als een iPhone uit 2018, terwijl zo’n beetje alle smartphones inmiddels overgestapt zijn op een voorkantvullend scherm. Laat van je horen en stem in onze poll hierboven. Na het stemmen zie je direct hoe andere lezers hierover denken.

Zie je de poll niet? Geen probleem, dan kun je jouw mening achterlaten via deze link.

Maart 2020 is nog ver weg

Voorlopig blijft het nog bij een gerucht, al zullen er veel mensen zijn die destijds hoopten op een iPhone SE 2 die hier weer reikhalzend naar uit zullen kijken. Mocht Apple inderdaad in maart volgend jaar een nieuw budgettoestel uitbrengen, dan horen we hier in de aanloop naar de lancering nog veel meer over.

Houd iPhoned dus in de gaten en abonneer je op onze nieuwsbrief en download onze gratis app in de App Store om op de hoogte te blijven.

Categorieën: Devices, Geruchten

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's