Op deze MacBook case kun je bouwen met Lego-stenen

Rutger Otto
30 maart 2015, 10:38
1 min leestijd
Op deze MacBook case kun je bouwen met Lego-stenen

Een Kickstarterproject haalt momenteel geld op voor Brik: een case voor je MacBook dat bestaat uit een veld met bobbeltjes waarop je Lego-stenen kunt bevestigen.

Lees verder na de advertentie.

De Brik Case

Veel mensen beplakken de achterkant van hun MacBook met stickers. Zo kan het oplichtende Apple-logo met geinige creaties worden omgetoverd tot iets anders. De makers van Kickstarterproject Brick namen het idee voor het aanpassen van de achterkant van een MacBook, maar maakten er iets van wat niet zo definitief is als een sticker.

De Brik Case is een project van Jolt Team, dat normaal gesproken software ontwikkeld. Met de case kun je je creativiteit de vrije loop laten gaan, en als je het beu bent, zet je er weer iets nieuws op. De case werkt met Lego-stenen, maar ook met Mega Bloks, PixelBlocks, Kre-o en K’nex. In het promotiefilmpje is zelfs even een kaartenhoudertje te zien wat aan de case is te bevestigen.

Bestellen via Kickstarter

De Brik Case werkt met de modellen van de MacBook Air en MacBook Pro die gemaakt zijn vanaf 2013. Je klikt de case simpelweg op de achterkant van de notebooks. De makers proberen momenteel 30.000 dollar op te halen op Kickstarter. Met nog krap een maand te gaan is al ruim de helft van dat bedrag binnen.

Een Brik Case bestel je op Kickstarter als early bird voor 30 dollar, daarna kosten ze 35 dollar per stuk. Er komen echter wel flink wat verzendkosten bij kijken, namelijk 25 dollar voor een levering in Nederland. Early birds betalen omgerekend dus 50 euro voor een case. Je krijgt honderd kleine steentjes bij de bestelling. De Brik Case wordt vervolgens in augustus van dit jaar geleverd.

Lees meer over Kickstarter

Bron: Kickstarter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple MacBook
Apple MacBook

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu