Bright Day komt eraan en iPhoned is erbij!

Redactie
6 november 2015, 10:01
2 min leestijd
Bright Day komt eraan en iPhoned is erbij!

Cutting edge gadgets, state of the art design en inspirerende innovators. Dit en meer vind je op 21 november tijdens de vijfde editie van het jaarlijkse tech fest Bright Day in de Gashouder in Amsterdam. iPhoned is erbij met een superhelpdesk, toffe winacties en meer.

Virtual reality

Een live uitpakparty gadgetshow, productdemonstraties, productlanceringen en -presentaties, attracties; noem het maar op. Je vindt het op de techbeurs Bright Day. Op 21 november tovert Bright de Gashouder Amsterdam namelijk om tot een waar paradijs voor tech-, mobile- en gadgetlovers.

Wat dacht je van Homey? Een toffe Nederlandse gadget, waarmee je al je apparaten in huis met elkaar verbindt. Door middel van spraakcommando’s kun je je tv aanzetten, de verwarming hoger zetten of de lichten dimmen. Uit te proberen tijdens Bright Day. Ook leuk is de Virtual Reality-bioscoop. In de genres horror, documentaire of cinema kun je jezelf een halfuur lang onderdompelen in een virtuele wereld. Genoeg te doen dus! Wil je het hele programma weten?

Bright Day programma Bestel Bright Day tickets

Update 9 november 2015: de toegangskaarten voor Bright Day zijn uitverkocht! iPhoned.nl heeft echter een leuke winactie, waarbij je nog kans maakt op twee kaarten

iPhoned Superhelpdesk

iphoned logo

Naast partijen als VRmaster, Tesla en Vodafone is ook het team van iPhoned dit jaar aanwezig tijdens de Bright Day. In onze eigen stand staan we voor je klaar met een superhelpdesk. Wil je weten hoe je je iOS-toestel het beste kunt beveiligen, een simkaart plaatst of wat je moet doen als je iPhone niet meer aangaat? Wij nemen de tijd voor je en leggen het allemaal helder uit. Verder kun je bij ons je smartphone opladen, komen we natuurlijk vergezeld van de laatste iPhones en Apple Watch en maak je onder meer kans op een toffe Chromecast 2. Meer weten? Houd dan deze pagina in de gaten.

Bovendien geeft iPhoned één keer twee kaartjes weg voor Bright Day. Hoe kun je winnen? Door onze Facebook-pagina te liken! Als wij de 1000 volgers bereiken, worden de kaartjes onder alle likes verloot.

Kaartje kopen?

Bright Day vindt plaats op zaterdag 21 november 2015 en duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. De locatie is de Gashouder op het Westergasfabriek-terrein in Amsterdam. Een ticket kost in de voorverkoop slechts 10 euro en aan de deur 12,50 euro. Ook aan jonge techneuten is gedacht. WizKids tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Bright Day
Foto: Milan Vermeulen

Bright Day programma Bestel Bright Day tickets

Het Gashouder Pakhuis in Amsterdam is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Daarnaast kun je met de auto onder meer parkeren in de parkeergarage van de Westergasfabriek. Op de website van Bright Day wordt precies uitgelegd hoe je er met het ov en de auto komt.

Niets missen over Bright Day? Bekijk dan hier de laatste updates.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu