Brengt Apple ons een iWatch komende woensdag?
Redactie

Aanstaande woensdag zal ome Steve ons allerlei nieuwe Apple snufjes laten zien waaronder nieuwe iPod’s. Dit kunnen we nu wel met zekerheid zeggen aangezien er elk jaar in september nieuwe iPod’s komen. Twee maanden geleden doken er nog foto’s op van een mysterieus 1.8 inch touchscreen. Alles duidt er nu op dat het voor een nieuwe iPod is. Een model tussen de iPod shuffle en de iPod nano in met de naam iWatch.

Geruchten gaan dat het apparaat een horloge wordt met een touchscreen; de zogeheten iWatch. Je kan er muziek op luisteren, Nike+, foto’s en video’s, een kalender en nog veel meer mooie snufjes op het kleine device. Het apparaat moet ook een FM-radio en een 8GB USB drive hebben. Dit is een beetje vreemd, aangezien Apple tegenwoordig alleen nog maar flash drives gebruikt. Deze iWatch moet voor $100 dollar over de toonbank gaan.

Misschien een vreemd gerucht maar aanstaande woensdag zal het ons allemaal duidelijk worden. Kom om 18:45 naar de site voor een liveblog met direct nieuws uit de zaal.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Marcooo

  Hahaaa die ga ik zeker kopen als die aangekondigd zou worden 😛

 • Stefan

  Laat maar komen die iWatch, lijkt me een geweldig ding.

 • leau

  Leuk, maareh.. O WAT LELIJK ZEG
  Ik ga echt niet rondlopen met een klein TV’tje aan mijn pols.

 • vincent

  dit ontwerp bestaat toch al vrij lang niet? was het geen italiaans disign?

 • Lars

  Dit is echt zo nep… Dit heeft al een maand geleden op internet gestaan. Dat dit een grap was van een italiaanse ontwerper. Wel weer leuk hoe mensen reageren op zulk nieuws.