‘Bose-producten keren volgende week terug in de Apple Store’

Wouter Nijsen
10 december 2014, 12:25
1 min leestijd
‘Bose-producten keren volgende week terug in de Apple Store’

Ze verdwenen een tijdje geleden uit de Apple Store, maar de producten van Bose moeten spoedig weer wereldwijd in de (online) winkels van Apple beschikbaar zijn.

Lees verder na de advertentie.

Bose-producten in de Apple Store

bose-producten

Op 17 oktober verdwenen de producten van Bose plots uit de Apple Store. Hierbij ging het zowel om de fysieke winkels als de online Apple Store. De producten van Bose zijn inmiddels terug in de Amerikaanse Apple Store, maar in de Nederlandse winkels ontbreken ze nog. De verwachting is dat de Bose-producten vanaf volgende week ook weer in ons land verkrijgbaar zijn.

Bose verkoopt onder meer speakers die in combinatie met een iPhone of iPad te gebruiken zijn, maar ook hoofdtelefoons en andere accessoires. Deze zijn – zoals je van Bose zou verwachten – van hoogwaardige kwaliteit en hebben dan ook een flink prijskaartje. De SoundLink-producten van het bedrijf zijn het populairst in de Apple Store. Deze bluetooth speakers kenmerken zich door hun uitstekende geluidskwaliteit en relatief compacte behuizing.

Patentzaak tussen Bose en Beats

apple beats music

Waarom de Apple Store Bose opeens uit haar assortiment haalde, is overigens nog niet officieel toegelicht. Wel zou het te maken hebben met een patentzaak tussen Bose en Beats. Eerstgenoemde zou een verkoopverbod op Beats-producten hebben geëist, wat voor frictie zorgde aangezien Beats sinds enkele maanden eigendom is van Apple.

Ook is Bose hoofdsponsor van de NFL (National Football League), waar regelmatig spelers zijn te vinden die een Beats-hoofdtelefoon gebruiken. Dit heeft niet bepaald positief bijgedragen aan de kwestie tussen de twee bedrijven. Naar verluidt is de patentzaak tussen beide partijen nu echter helemaal opgelost.

Lees meer over de Apple Store

Via: OMT
Bron: iGen.fr
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu