Bootrom 359.3.2 is te jailbreaken
Redactie

Vorige week berichtten we dat de nieuwste iPhones geleverd worden met een nieuwe bootrom versie. Deze bootrom versie zou een 24kPwn blokkeren, waardoor een jailbreak niet mogelijk zou zijn. Vandaag is gebleken dat de nieuwe bootrom wel te jailbreaken is. Er moet alleen nog één probleempje opgelost worden.

Als een iPhone met de nieuwe bootrom van een jailbreak wordt voorzien, kan deze alleen nog maar opstarten als deze met een computer is verbonden. Dit probleem zijn de verschillende jaibreak-teams al eerder tegen gekomen. Toen de iPod Touch 2G net uit was konden ze het jailbroken apparaat ook alleen maar opstarten als het aan een computer verbonden was. Na een week of twee had het Dev-Team een oplossing gevonden voor het probleem. Men verwacht dus dat een oplossing voor de nieuwe iPhones niet lang op zich laat wachten.

Als je bovenstaande problemen niet wilt krijgen, raad ik je aan om binnen nu en een week een iPhone te kopen als je nu twijfelt. De iPhones die nu verkrijgbaar zijn, zijn nog niet voorzien van een nieuwe bootrom versie.

Bron: MacWorld

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.