BookBook case voor de iPhone 5 binnenkort gelanceerd
Redactie

De BookBook case voor de iPhone 5 zal op 19 november 2012 voor het eerst te verkrijgen zijn. De originele retro case wordt door Twelve South geproduceerd en deze fabrikant heeft de datum van release alvast bekendgemaakt.

BookBook case

De BookBook case in retro stijl is gemaakt van leer en hoewel de officiële prijs van de beschermhoes nog niet openbaar is gemaakt, kun je wel rekening met een bedrag dat tussen de 60 euro en 70 euro is gelegen. Deze veronderstelde prijs is afgeleid van de bestaande BookBook case voor de iPhone 4 en 4S. De aankondiging van de nieuwe beschermhoes voor de iPhone 5 is eerder al aangekondigd in de maand oktober. Als je geïnteresseerd bent in het product, dan heb je straks de keuze uit de kleuren vintage bruin of zwart. Verder is er rekening gehouden met een uitsparing om de camera te kunnen gebruiken.

Multifunctioneel

De BookBook case is natuurlijk niet zomaar een beschermhoes, maar een multifunctionele hoes voor je iPhone 5. Je kunt de hoes namelijk ook als een portemonnee gebruiken om je pinpas, voordeelkaarten en OV-chipkaart in op te bergen. De hoes mag dan aardig prijzig zijn, maar als je bedenkt dat je geen nieuwe portemonnee meer hoeft te kopen, dan valt het bedrag weer mee.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.