BlackBerry Messenger ‘binnen enkele dagen’ klaar
Roel van Hout

De app werd eerder nog uitgesteld, maar volgens de marketing-baas van BlackBerry kunnen we Blackberry Messenger binnenkort verwachten!

Volgens deze Frank Boulben is de lancering van BlackBerry Messenger ‘binnen enkele dagen’ te verwachten. Dat zei Boulben in een interview met Reuters. Boulben grijpt in dat interview de gelegenheid aan om klanten ervan te overtuigen dat het met BlackBerry wel goed komt.

Volgens Boulben is het bedrijf “nog lang niet weg”, en heeft het bedrijf nog genoeg geld op de bank, evenals “geen schulden”. Hij spreekt over een “erg pijnlijke overname”, daarmee doelend op de overname van BlackBerry, maar is ervan overtuigd dat het bedrijf er “financieel sterker” uitkomt. Plannen voor de toekomst zijn er in ieder geval: onlangs kondigde het bedrijf nog een BlackBerry clouddienst aan.

Is er wel ruimte voor BlackBerry Messenger?

blackberry messenger

We moeten eerlijk toegeven dat we niet echt staan te trappelen om BlackBerry Messenger. Immers, met iMessage en met name WhatsApp zijn we op de iPhone al meer dan voorzien. We zijn benieuwd met welke functionaliteit BlackBerry onze harten hoopt te gaan veroveren. Tot die tijd zien we een overstap als allesbehalve noodzakelijk.

De uitrol van BlackBerry Messenger werd vorige maand stopgezet, toen er een te vroege versie van de app uitlekte op Android. Deze ontregelde blijkbaar het een en ander, waardoor BlackBerry zich genoodzaakt zag de app uit te stellen.

Wanneer de app daadwerkelijk verschijnt, lees je dat uiteraard hier!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.