Geen korting in Nederlandse Apple Store tijdens Black Friday
Gijs Ettes

Je zult morgen tijdens Black Friday (de jaarlijkse kortingsactie die is overgewaaid uit de VS) geen kortingen aantreffen in de Nederlandse Apple Store, zo laat Apple weten aan iPhoned. De focus in de Store blijft op Wereldaidsdag, die 1 december plaatsvindt.

Apple Store tijdens Black Friday: geen korting

black friday apple storeIn de voorgaande jaren kon je eind november in de Apple Store terecht voor aantrekkelijke kortingen op iPads, Macs, MacBooks, iPods en diverse accessoires. Je kon dan voor één dag deze producten voor enkele tientjes minder bestellen. In Nederland moeten we het dit jaar helaas zonder kortingen stellen, aangezien Apple ervoor heeft gekozen zich op de aankomende Wereldaidsdag te focussen.

In aanloop naar deze dag is de App Store roodgekleurd en zijn er 25 betaalde apps te downloaden die exclusieve, nieuwe content bieden (de zogenoemde Apps for RED). Met het geld dat hiermee wordt opgehaald, steunt Apple de strijd tegen aids. Daarnaast zal het bedrijf een gedeelte van de opbrengst van online en offline verkopen doneren aan het goede doel op vrijdag 28 november (Black Friday) en maandag 1 december (Cyber Monday). De campagne loopt vanaf maandag 24 november tot en met zondag 7 december.

Het laatste nieuws over de Apple Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.