De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Black Friday: schrijf je in voor de beste deals (+ win de AirPods 3!)

Redactie
8 november 2021, 19:03
2 min leestijd
Black Friday: schrijf je in voor de beste deals (+ win de AirPods 3!)

Op koopjesjacht tijdens Black Friday: het kan bijna weer! Wil je op de hoogte blijven van de beste Apple-deals? Schrijf je dan in voor onze speciale Black Friday-nieuwsbrief! Je maakt dan tijdens Black Friday ook kans op de nieuwste AirPods 3.

Lees verder na de advertentie.

De beste Black Friday-deals

Apple-gebruikers zijn doorgaans gewend aan hoge prijzen. Juist daarom is Black Friday voor Apple-liefhebbers zo belangrijk, want deze dag biedt ieder jaar weer een mooie gelegenheid om iPhones, iPads, Macs, AirPods en accessoires wat goedkoper te krijgen.

Bij veel shops gaat Black Friday al eerder van start, maar de beste deals krijg je pas echt op Black Friday (26 november). Maar hoe houd je op die dag alle deals van alle webwinkels in de gaten? Daar helpen we je bij, met onze speciale Black Friday-nieuwsbrief. De speciale nieuwsbrief ontvang je op vrijdag 26 november om 00.00 uur: precies op het moment dat het koopjesfestijn losbarst.

Bijkomend voordeel: ben je ingeschreven, dan maak je tijdens Black Friday automatisch kans op de AirPods 3! Dit zijn de nieuwste draadloze oordopjes van Apple, die we verloten onder alle abonnees. Om kans te maken, klik je op onderstaande button en schrijf je je in voor onze ‘alleen acties en bijzondere aanbiedingen’ nieuwsbrief.

AirPods 3 winnen op Black Friday

Schrijf je je in voor de nieuwsbrief, dan ontvang je niet alleen de beste Black Friday-aanbiedingen, maar maak je ook kans op de nieuwe AirPods 3. De draadloze oortjes werden op 26 oktober 2021 gelanceerd en hebben een adviesprijs van 199 euro.

AirPods 3 review: nog beter dan de AirPods Pro?

De AirPods 3 hebben een nieuw design gekregen. De steeltjes zijn korter en het ontwerp lijkt veel op de AirPods Pro. Een belangrijk verschil is dat de AirPods 3 geen siliconen oordopjes hebben. Hierdoor zitten ze wat comfortabeler in je oren, maar ontbreekt wel noise cancelling.

Met de AirPods 3 verbeterde Apple de waterdichtheid, zodat de oordopjes beter bestand zijn tegen regen en zweet. Ideaal als je van plan bent om de AirPods in te doen bij het sporten. Ook is het geluid beter. Ben je benieuwd naar meer bevindingen? Lees dan onze uitgebreide AirPods 3 review.

Meedoen tot en met 24 november

Inschrijven voor de Black Friday-nieuwsbrief kan tot en met dinsdag 24 november, waarna we het formulier sluiten. De willekeurig gekozen winnaar of winnares maken we daarna snel op iPhoned bekend.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple AirPods 3
Apple AirPods 3

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen