Uitgever iPhoned lanceert transparante sim only-vergelijker
Redactie

De uitgever van iPhoned, BigSpark, voegt met OnlySim.nl een nieuwe merknaam toe aan zijn netwerk. Het initiatief helpt consumenten bij het besparen op de mobiele telefonie-rekening door op een onafhankelijke, complete en transparante manier het aanbod sim only-abonnementen te vergelijken.

Advies op maat

OnlySim is een nieuw initiatief dat consumenten een transparante vergelijking en onafhankelijk koopadvies biedt. Alle Nederlandse sim only-aanbieders worden meegenomen in de vergelijking. Actuele prijzen, aanbiedingen, specificaties en voorwaarden zijn direct inzichtelijk. Een advies op maat bij de keuze van een sim only-abonnement is zowel via de website, als telefonisch en via social media mogelijk.

onlysim

Peter Geurts, directeur BigSpark: “De lancering van OnlySim past bij onze ambitie om consumenten te helpen betere keuzes te maken, waarbij we gericht onze expertise delen en slimme tools inzetten om persoonlijk aankoopadvies te geven.”

OnlySim garandeert

De telecomexperts van BigSpark, die maandelijks ruim 70.000 aankoopadviezen geven op het gebied van mobiele telefonie en abonnementen, garanderen vijf zekerheden waar consumenten op kunnen rekenen:

  1. 100% Onafhankelijk en transparant over de wijze van vergelijken;
  2. Actueel: altijd de laatste prijzen, aanbiedingen en specificaties;
  3. Compleet: het grootste aanbod van alle partijen die ertoe doen in Nederland;
  4. Betrouwbaar: de vergelijking is objectief en de beste aanbieding staat altijd bovenaan;
  5. Persoonlijk: telecomexperts staan klaar voor persoonlijk advies en helpen met kiezen.

De komende maanden wordt OnlySim verder uitgebreid met meer slimme vergelijkingsopties. Een consumentenpanel zal daarbij actief bijdragen aan een voortdurende kwaliteitstoetsing van de verschillende Nederlandse aanbieders. Ga naar OnlySim.nl voor meer informatie en de beste sim only vergelijker.