“Bewijs” voor iPhone 32 GB
Redactie

Er duiken steeds meer “bewijzen” op het net op, dat er een iPhone met 32 GB op komst is.
Eerder wist een chinees forum al screenshots te tonen van een nieuwe iPhone met 32 GB.
Men speculeert op diverse plaatsen dat er een nieuwe iPhone gaat komen op het WWDC. Dat is natuurlijk niet helemaal zeker, maar er is zeker een grote kans dat er überhaupt een nieuwe iPhone komt op korte termijn.  

Nu zijn er ook “officiële” geruchten over een nieuwe iPhone met 32 GB geheugen.

T-Mobile fout

Op een Oostenrijkse T-Mobile site, verscheen er een iPhone 32 GB onder het kopje: “wordt verwacht”. Er verscheen een doorzichtig plaatje dat meer weg had van een “normale” telefoon dan van de huidige iPhone. Waarschijnlijk is het een standaard plaatje voor verwachte telefoontoestellen.
Dit hoeft niet veel te betekenen, want swisscom (een provider uit Zwitserland) had in mei 2008 ook wat “specificaties” laten lekken. Deze waren half goed, half fout. De iPhone zou bijvoorbeeld in 3 kleuren verkrijgbaar gaan worden en in 16 of 32 GB. De huidige iPhone 3G is nu alleen in 8 of 16 en in zwart of wit verkrijgbaar. Misschien is het gewoon een publiciteitsstunt geweest.

TMobile

Vodafone mailt

Het tweede “bewijs” van een 32 GB versie komt van Vodafone. Vodafone heeft aan het personeel een mail gestuurd met daarin de accessoires die binnen een paar weken niet meer verkrijgbaar zijn.
Daaronder vallen de accessoires van de iPhone 16 GB. Dit hoeft niet meteen de “dood” van de 16 GB versie te betekenen. Het kan ook zijn dat er andere redenen zijn dat Vodafone dit heeft besloten.

Al deze zaken bevestigen voor sommige het gerucht. Hoe dan ook, het blijft spannend!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.