Betere foto’s met fotolampje Kick op je iPhone
Redactie

Het kleine lampje van de iPhone 4 en iPhone 4S is een flitser, waarmee je in het donker foto’s kunt maken. Maar met het ontwerp van The Kick kun je veel betere foto’s en video’s in het donker maken. The Kick is een fotolampje in zakformaat.

Fotolamp in zakformaat

The Kick is een fotolampje, dat het complete spectrum van licht aankan. Zo kan bij het standaard wit licht onder meer de helderheid en de kleurtemperatuur aangepast worden. Via de website Kickstarter is het mogelijk om het project te steunen. Daarbij krijgen de eerste tweehonderd kopers voor een bedrag van 89 dollar de basisuitvoering van The Kick in handen. Val je net buiten de eerste groep kopers, dan kun je de uitvoering voor 99 dollar kopen.

Kick Plus met wifi

Naast de basisuitvoering zal er ook een uitgebreider model komen. Dat is The Kick Plus met geïntegreerde wifi als extra functie. Daarmee heb je nog meer mogelijkheden. Zo kun je dan gebruikmaken van de bijgeleverde applicatie. Ook het instellen van meerdere kleuren en het uitvoeren van een kleurenanimatie is dan mogelijk. Dat laatste doe je door met een vinger te bewegen over een afbeelding. Voor deze uitvoering betaal je 139 dollar.

Om het project via Kickstarter doorgang te laten vinden, moet er 115.000 dollar worden opgehaald. Daar is al meer dan de helft van binnen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.