Bankieren-app van ING keurt straks betalingen goed

28 juli 2016, 17:27
1 min leestijd
Bankieren-app van ING keurt straks betalingen goed

Klanten van de ING-bank kunnen vanaf dit najaar gebruikmaken van de Mobiel Bankieren App om transacties goed te keuren. De app vervangt dan de TAN-code.

Lees verder na de advertentie.

Betalen met ING-app

Om te internetbankieren kunnen klanten van de ING op dit moment gebruikmaken van een TAN-code om overschrijvingen goed te keuren. TAN staat voor Transactie Autorisatie Nummer en dat is een eenmalig wachtwoord dat als uniek wachtwoord wordt toegestuurd als goedkeuringsmiddel voor de betaling. Met zo’n code kun je bij ING niet alleen geld overmaken, maar ook producten overmaken of gegevens wijzigen.

ing mobiel bankieren

In het najaar wordt het voor klanten mogelijk om niet alleen de TAN-code te gebruiken, maar ook de Mobiel Bankieren App van ING. Op dit moment zijn er al mensen die van de functie gebruik kunnen maken. De betaling die je wil doen, verschijnt als opdracht in de app, waarna de klant hem alleen nog maar hoeft goed te keuren.

Wanneer de functie beschikbaar komt, is nog niet helemaal duidelijk, afgezien de periode ‘najaar’. Mogelijk is dat vanaf 1 oktober, als de nieuwe voorwaarden van ING ingaan. Klanten hebben een mail gehad waarin de verandering wordt aangekondigd. Zij krijgen vanzelf bericht als ze betalingen met de Mobiel Betalen App kunnen gaan goedkeuren.

App-updates

ING blijft zijn app constant verbeteren met updates. Begin deze maand kwam bijvoorbeeld de functie beschikbaar waarmee klanten via hun stem kunnen inloggen. Ook kunnen betalingen met de stem worden goedgekeurd. Daarnaast introduceerde ING ‘Kijk Vooruit‘ op de app. Bepaalde bedragen die maandelijks worden afgeschreven kun je met die functie alvast bekijken. Dat moet mensen meer inzicht bieden over hun geldzaken.

ING Bankieren

ING

Gratis via App Store

ING Bankieren
ING Bankieren
ING Bankieren
ING Bankieren
ING Bankieren
ING Bankieren
ING Bankieren
ING Bankieren
ING Bankieren
ING Bankieren
ING Bankieren
ING Bankieren
ING Bankieren
Bron: ING
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu