Beste van 2013 App Store pagina gelanceerd, Ridiculous Fishing is game van het jaar
Roel van Hout

In 2013 verscheen er weer ontzettend veel moois in de App Store. Benieuwd naar de smaak van Apple? Bekijk dan de Beste van 2013 App Store pagina!

Ieder jaar kiest de App Store redactie een App van het Jaar en Game van het Jaar, maar ook wordt een selectie van het afgelopen app-jaar gemaakt. In 2013 verschenen er weer genoeg handige, leuke, lollige en mooie apps in de App Store, en Apple heeft die overzichtelijk onder elkaar gezet.

Er is een speciale Beste van 2013 App Store pagina gelanceerd. Om die te bezoeken, ga je ofwel in iTunes naar iTunes Store > App Store en als het goed is staat de pagina dan in het midden uitgelicht. Op je iPhone open je de App Store app > uitgelicht en ook dan is de pagina meteen te zien.

Best of 2013 App Store pagina toont Ridiculous Fishing als game van het jaar

Beste van 2013 App StoreOp de Best of 2013 App Store pagina is het Nederlandse Ridiculous Fishing als game van het jaar aangemerkt. Uiteraard komen we er later nog op terug in een eigen overzicht, maar ook bij ons heeft die game zeer hoge ogen gegooid. App van het Jaar is geworden Duolingo, waarmee je spelenderwijs een taal kunt leren. Ook een prachtige app!

Klik vooral rond om te zien welke apps niet zijn beloond maar wel een eervolle vermelding krijgen. Hou ook iPhoned in de gaten, want we komen binnenkort met een eigen overzicht!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.