Beste Product Award niet naar de iPhone
Redactie

De Beste Product Award wordt uitgereikt aan het beste product van 2011. Afgelopen jaren ging Apple er van door met een eerste plaats voor de iPhone 3GS en de iPad. Dit jaar is er geen eerste plek voor Apple.

Samsung stoot Apple van de troon met haar Galaxy S II, waar de eerste prijs naar toe ging. Apple moet het dit jaar doen met een tweede plaats voor de iPad 2.

Een opvallende nieuwkomer in de top 3 van de awards is Nokia. De Lumia 800 staat op de derde plek. Één van de beste nokia’s ooit gemaakt. Melden verschillende bronnen.

De jury was kort maar krachtig in het rapport over waarom de Galaxy S II van Samsung gewonnen heeft. De specifiaties zijn van een ongekende hoogte en werken samen met software die extreem goed in elkaar zit.

Reacties hier op liepen enorm uit éen. Er waren veel mensen en websites die het belachelijk vonden dat de iPhone niet heeft gewonnen. Anderen vonden het rechtvaardig dat er nu ook is een Android-telefoon in de prijzen viel.

Slechtste product en merk

Naast dat er prijzen worden uitgereikt aan de beste producten en merken worden er ook prijzen uitgedeeld aan de slechtste producten en merken.

Het slechtste product van 2011 is de Acer Iconia Tab W500. De tablet faalt op alle fronten, ook uit de verkoopcijfers blijkt dat het alles behalve een succes was.

Slechtste fabrikant is RIM, fabrikant van de BlackBerry telefoons en tablets. De fabrikant heeft een slecht jaar achter de rug, inversteerders beginnen het vertrouwen te verliezen. Met tips van buitenaf doet het bedrijf té laat, té weinig.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.