De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

iWatch concepten: de beste 5 ontwerpen op een rij

Gijs Ettes
22 januari 2014, 12:11
2 min leestijd
iWatch concepten: de beste 5 ontwerpen op een rij

Er is de afgelopen maanden veel gesproken over een mogelijke smartwatch van Apple, maar officiële informatie ontbreekt vooralsnog. Dat weerhoudt ontwerpers er echter niet van om iWatch concepten te fabriceren. Wij hebben de beste 5 op een rijtje gezet.

Lees verder na de advertentie.

iWatch concepten uitgelicht

In onderstaande video, die je ook via deze link kunt bekijken, wordt de iWatch voorgesteld als een armband met een gebogen touchscreen die wat wegheeft van de Nike FuelBand. Het ontwerp is afkomstig van Apple-fan Todd Hamilton. Meer over dit iWatch concept lees je op zijn website.


http://vimeo.com/84381995

Een ander interessant concept is die van Thomas Bogner. Ook denk dat de iWatch de vorm van een armband krijgt, maar dan met een horizontale in plaats van een verticale oriëntatie. Het lijkt ons bij dit ontwerp echter wel lastig om het touchscreen te bedienen. Klik op de afbeelding om de iWatch in actie te zien.

iWatch concepten

Van het onderstaande iWatch concept dat begin vorig jaar werd bedacht door Zach King worden ook enthousiast, ondanks de wat amateuristisch ogende video. Deze iWatch heeft een vingerafdrukscanner, de mogelijkheid om holografische informatie te tonen en is ontzettend dun.

Apple kennende zal de iWatch, als het slimme horloge ooit verschijnt, zijn voorzien van een prachtig design. Wij worden al blij als de iWatch de helft zo mooi is als het concept van Ciccarese Design. Dit horloge is elegant en aangepast op de laatste versie van iOS 7.

iWatch concepten

Het bekendste iWatch concept en het ontwerp dat het langste over het wereld wijde web zwerft is die van Yrving Torrealba. Hieronder wordt de iWatch voorgesteld als een doorzichtige armband met een klein touchscreen, een camera en iets dat lijkt op een hardwarematige homeknop. Hoe denk jij dat de iWatch eruit gaat zien? Laat het weten in een reactie hieronder!

iWatch concepten oud

→ Meer over het slimme horloge van Apple lees je op de iWatch-pagina.

Het laatste nieuws over de iWatch

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu