Dit zijn volgens Apple de beste iPhone- en Mac-apps van 2021

Koen van Ekeren
2 december 2021, 14:55
1 min leestijd
Dit zijn volgens Apple de beste iPhone- en Mac-apps van 2021

Apple heeft vandaag de winnaars van de App Store Award 2021 bekendgemaakt. Verschillende apps zijn door het bedrijf in het zonnetje gezet en worden geprezen vanwege hun innovatie, gebruikerservaring en design. Dit is volgens Apple de beste iPhone-, iPad- en Mac-app van 2021.

Lees verder na de advertentie.

Beste Apple-apps van 2021

Eerder onthulde Apple de populairste iPhone- en iPad-apps van 2021. Hierbij gaat het om de apps die het vaakst werden gedownload. De apps die bij de App Store Award 2021 in de prijzen vallen zijn geselecteerd door de App Store-redactie van Apple.

Beste iPhone-app van 2021

‘Toca Life: World’ werd uitgeroepen tot Apple’s iPhone-app van het jaar. De gratis app (maar wel met veel in-app aankopen) is ontworpen voor kinderen en stelt spelers in staat om hun eigen wereld te creëeren en hun verhalen tot leven te brengen.

Toca Life World

Toca Boca AB

Gratis via App Store

Beste iPad-app van 2021

Apple’s beste iPad-app van het jaar is LumaFusion, een populaire app voor mobiele videobewerking. De app kost € 29,99 en wordt gezien als de beste app voor mobiele videobewerking. ‘LumaFusion maakte videobewerking sneller, minder intimiderend en draagbaarder voor videomakers van elk niveau’, roemt Apple de video-app.

LumaFusion

Luma Touch LLC

€ 35,99 via App Store

Beste Mac-app van 2021

Craft mag zich een jaar lang de beste Mac-app noemen. Dit is een veelzijdige app voor het maken van notities en tekstverwerking. De app is er ook voor de iPhone en iPad.

Craft - Docs and Notes Editor

Craft Docs Limited

Gratis via App Store

Meer winnaars

Er vielen meer apps in de prijzen. Zo is er ook een Apple Watch-app van het jaar, Apple TV-app van het jaar en iPhone-game van het jaar. Ook verschillende games worden in de App Store Award 2021-verkiezing uitgelicht:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu