De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Foto’s: dit is de ‘beste’ iPhone 6 kloon tot nu toe

Gijs Ettes
27 januari 2015, 14:44
2 min leestijd
Foto’s: dit is de ‘beste’ iPhone 6 kloon tot nu toe

Wil je een nieuwe iPhone, maar liever voor een fractie van de prijs en met Android als besturingssysteem, dan heb je behoorlijk wat keuze. Deze iPhone 6 kloon van Dakele is echter de beste die we tot nu toe hebben gezien.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de iPhone 6 kloon

Omgerekend betaal je voor de Dakele 3, zoals de iPhone 6 kloon door het leven gaat, zo’n 213 euro. Voor dat bedrag krijg je echter geen goedkoop plastic prul van Chinese makelij, maar een aluminium smartphone die akelig dicht in de buurt van het origineel komt. De makers hebben ook de homeknop van de iPhone 6 gekopieerd, al zit hier geen vingerafdrukscanner achter verstopt. Wel is er een zeer redelijke 2500 mAh-accu aan boord die moet voorkomen dat het toestel al voor het einde van de dag aan de oplader moet.

De galerij hieronder toont hoeveel het ontwerp van de iPhone 6 kloon wegheeft van het origineel.

Specs en verkrijgbaarheid

De Dakele 3 is voorzien van een iets groter 5 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels (full-hd). Opvallend genoeg is de voorkant van de smartphone beschermd door een laag saffierglas; lang gingen geruchten dat ook de nieuwe iPhone van zo’n laag krasbestendig glas zou worden voorzien.

dakele 3 iphone 6 kloon

De namaaktelefoon wordt aangedreven door een 64-bits octacore-processor, met acht kernen die draaien op een maximale snelheid van 1,7GHz. Verder is er 3GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslagruimte beschikbaar. Foto’s schiet de Dakele 3 met een 8 megapixel-frontcamera en een 13 megapixel-camera aan de achterzijde. Beide zijn afkomstig uit de stal van Sony. Tot slot is er ondersteuning voor twee simkaarten.

Via diverse Chinese webshops als Achina Seller is de nep-iPhone verkrijgbaar. Houd wel rekening met extra douanekosten, mocht je het toestel willen importeren. De populaire Chinese webshop DealExtreme verkoopt vooralsnog alleen eerdere toestellen van Dakele, maar mogelijk komt daar in de nabije toekomst verandering in.

Het laatste nieuws over iPhone 6

Bron: GizmoChina
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu