Overzicht: dit zijn de 100 beste gadgets en accessoires van 2016

Lars Paijmans
30 december 2016, 16:45
2 min leestijd
Overzicht: dit zijn de 100 beste gadgets en accessoires van 2016

Inspiratie nodig voor je eigen verlanglijstje of dat van iemand anders? iPhoned heeft de 100 beste gadgets en accessoires van 2016 voor je op een rijtje gezet. Hier vind je alle inspiratie die je nodig hebt voor alles wat met cadeau’s te maken heeft. Mocht je iemand op de valreep van het jaar nog met een cadeau willen verrassen!

Lees verder na de advertentie.

Beste gadgets 2016: dit zijn onze favorieten

Het juiste cadeau bedenken om te geven of te krijgen kan best lastig zijn. Daarom hebben we sinds kort onze iPhoned gadgetgids, met de honderd beste gadgets en accessoires van het moment. Zo is er altijd wel wat leuks te kopen, voor elk moment. Met onze handige prijsfilter zit er in iedere prijsklasse wel wat leuks tussen.

beste gadgets 2016

Deze gids hebben we tot het randje gevuld met de 100 leukste, beste, meest opvallende en origineelste gadgets en accessoires die we het afgelopen jaar voorbij hebben zien komen. De redactie van iPhoned heeft dit overzicht zo samengesteld, dat er voor iedere prijscategorie en gadgetliefhebber wel iets tussen zit. Daarnaast wilden we voorkomen dat we twintig powerbanks en tegoedbonnen op een rijtje zouden zetten. Dit resulteert in een lijst met honderd gadgets en accessoires die voor iedere leeftijd interessant zijn en ook echt leuk zijn om te geven en te krijgen.

Handige prijsfilters

Zo kun je zonder teveel geld uit te geven toch met een origineel presentje naar het kerstdiner komen. Touchscreenhandschoenen van €3,95 voor je kleine neefje bijvoorbeeld, of een handige iPhone-houder voor op de fiets van €6,95. Eigenaren van een iPhone 7 kun je dan weer blij maken met een stijlvolle en goede draadloze koptelefoon om het jaar goed mee te beginnen De meeste accessoires kun je op je iPhone aansluiten, maar omdat we ook wel eens niet met onze iPhone bezig zijn, zitten er ook genoeg andere leuke cadeautips bij waar je geen smartphone voor nodig hebt.

De iPhoned beste gadgets 2016-lijst is een handige manier om op te hoogte te blijven van de beste gadgets van het moment. We werken de lijst dan ook regelmatig bij, onder meer met jullie suggesties. Mist er volgens jou een product dat absoluut niet mag ontbreken? Laat het dan aan ons weten in de reacties, of stuur ons een berichtje!

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen