Overzicht: dit zijn de 100 beste gadgets en accessoires van 2016
Lars Paymans

Inspiratie nodig voor je eigen verlanglijstje of dat van iemand anders? iPhoned heeft de 100 beste gadgets en accessoires van 2016 voor je op een rijtje gezet. Hier vind je alle inspiratie die je nodig hebt voor alles wat met cadeau’s te maken heeft.

Beste gadgets 2016: dit zijn onze favorieten

Je zou door Sinterklaas en kerst bijna dingen tekort komen om je verlanglijstje mee te vullen. Het juiste cadeau bedenken om te geven of te krijgen kan immers best lastig zijn. Wij geven je de nodige inspiratie met onze gloednieuwe iPhoned gadgetgids. Met onze handige prijsfilter zit er in iedere prijsklasse wel wat leuks tussen.

beste gadgets 2016

Deze gids hebben we tot het randje gevuld met de 100 leukste, beste, meest opvallende en origineelste gadgets en accessoires die we het afgelopen jaar voorbij hebben zien komen. De redactie van iPhoned heeft dit overzicht zo samengesteld, dat er voor iedere prijscategorie en gadgetliefhebber wel iets tussen zit. Daarnaast wilden we voorkomen dat we twintig powerbanks en tegoedbonnen op een rijtje zouden zetten. Dit resulteert in een lijst met honderd gadgets en accessoires die voor iedere leeftijd interessant zijn en ook echt leuk zijn om te geven en te krijgen.

Handige prijsfilters

Zo kunnen alle hulpsinterklazen een schoen vullen met een setje touchscreenhandschoenen van €3,95, of een handige iPhone-houder voor op de fiets van €6,95. Eigenaren van een iPhone 7 kun je dan weer blij maken met een stijlvolle en goede draadloze koptelefoon voor onder de kerstboom. De meeste accessoires kun je op je iPhone aansluiten, maar omdat we ook wel eens niet met onze iPhone bezig zijn, zitten er ook genoeg andere leuke cadeautips bij waar je geen smartphone voor nodig hebt.

Beste gadgets 2016

Veel van de producten die je in onze cadeaugids tegenkomt, hebben we al uitgebreid getest. Daarnaast zullen we een aantal van de gadgets en accessoires de komende tijd uitlichten met uitgebreide reviews. Houd de gadgetgids dus in de gaten de komende dagen.

Leuk tijdens de feestdagen, en erna

De iPhoned beste gadgets 2016 lijst komt natuurlijk goed van pas tijdens de feestdagen, maar ook daarna is het een handige manier om op te hoogte te blijven van de beste gadgets van het moment. We werken de lijst dan ook regelmatig bij, onder meer met jullie suggesties. Mist er volgens jou een product dat absoluut niet mag ontbreken? Laat het dan aan ons weten in de reacties, of stuur ons een berichtje!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.