Bestandsdeling bij iTunes 9.1.1 en OS 4.0

Het Braziliaanse blog iTouchBR is er achter gekomen dat er een verborgen functie in de nieuwe versie van iTunes zit die twee dagen gelden uit kwam. In iTunes 9.1.1 zit namelijk bestandsdeling. Het blog doet er heel geheimzinnig over en zegt dat de functie nog in bèta is. Dat is natuurlijk helemaal niet zo want op de iPad is het ook al mogelijk. Tijdens de keynote van iPhone OS 4.0 is het ook nog aan de orde gekomen.

Met de functie kan je bestanden van de computer naar de iPhone slepen die bij een programma horen. Als je GoodReader gebruikt kan je bijvoorbeeld webpagina’s, Word-documenten en foto’s naar je iPhone synchroniseren. Tijdens de aankondiging van de iPad zagen we de drie iWork programma’s: Pages, Keynote en Numbers. Als je hiermee documenten maakt kan je deze synchroniseren naar je computer en andersom.

Het synchroniseren van de documenten doe je door je iPhone aan te sluiten door middel van een USB-kabel. Dan ga je naar het tabblad ‘programma’s’ en ga je onderaan naar ‘bestandsdeling’.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.