Deze 10 artikelen werden in 2014 het meest door jullie gelezen

Rutger Otto
29 december 2014, 19:06
3 min leestijd
Deze 10 artikelen werden in 2014 het meest door jullie gelezen

Het jaar zit er bijna op, tijd voor een terugblik op de artikelen die wij publiceerden en jullie lazen. Dit zijn de 10 best gelezen artikelen van 2014 die op iPhoned verschenen.

Lees verder na de advertentie.

1. iPhone 6

Hoe kan het ook anders: 2014 was natuurlijk het jaar van de nieuwe iPhones. De spotlightpagina van de iPhone 6 werd het allerbeste gelezen. Op de pagina lees je alles over het toestel wat je maar moet weten, van de presentatie op 9 september tot de specificaties en onze review.

Lees meer…

iPhone 6

2. Eigen ringtones op je iPhone

Onze tips bleken dit jaar eveneens populair. Jullie zochten met elkaar het meest naar een manier om eigen ringtones in te stellen op de iPhone. In het artikel ‘Zo stel je je eigen mp3 ringtones in op de iPhone’ leggen we stap voor stap uit hoe je dat doet.

Lees meer…

3. Simkaart plaatsen

Voor velen blijkt het plaatsen van een simkaart ook nog niet zo gemakkelijk. Heb je voor het eerst een iPhone, hoe krijg je die simkaart er dan eigenlijk in? Dankzij onze uitleg kan dat voor niemand meer een probleem zijn.

Lees meer…

iphone simkaart plaatsen

4. Popcorn Time-alternatief MovieBox

Popcorn Time was in 2014 enorm populair. De illegale videodienst waarmee je films op Netflix-achtige wijze door gebruik te maken van torrents werd in Nederland door velen gebruikt. Op Android-toestellen was het geen probleem, maar op de iPhone moest men heil zoeken in een alternatief: dat is MovieBox. Het was voor MovieBox een onstuimig jaar, want Apple werkt de dienst tegen. Hij was dan ook vaker niet dan wel te downloaden. Momenteel is MovieBox weer buitengebruik voor iOS.

Lees meer…

5. Hotmail op je iPhone

Maak je gebruik van een iPhone én van Hotmail of Outlook, dan wil je misschien weten hoe je deze mailbox als standaard instelt op je iPhone. Dankzij het stappenplan komt iedereen daar wel aan uit.

Lees meer…

Popcorn Time ios

6. Popcorn Time op iOS

Popcorn Time is niet beschikbaar voor iPhone, behalve als je een jailbreak hebt. Het artikel waarin de makers van Popcorn Time deze app aankondigden, werd dan ook goed gelezen.

Lees meer…

7. iPhone geheugen vol

Het iPhone geheugen is vol, wat doe je dan? Voorkomen is beter dan genezen, maar deze vijf tips helpen je als er geen ruimte meer vrij is op je Apple-toestel.

Lees meer…

icloud

8. iPhone foto’s uitwisselen met PC of Mac

Een iPhone is niet alleen een smartphone. Voor de meeste gebruikers is het ook een fotocamera. Maar waar blijven de foto’s als je ze hebt genomen? En wat doe je als je ruimte nodig hebt op je iPhone voor nieuwe foto’s. Het overzetten van iPhone foto’s naar een computer kan misschien verwarrend zijn. Met deze 5 tips is het een fluitje van een cent.

Lees meer…

9. iPhone 5S

Niet alleen het vlaggenschip dat Apple dit jaar introduceerde was populair, ook de spotlightpagina van de iPhone 5S kon rekenen op veel bezoekers. Voor het grootste gedeelte van het jaar was de iPhone 5S dan ook nog steeds hét Apple-toestel. Op de spotlightpagina kun je alles vinden over het apparaat, van specificaties tot review.

Lees meer…

gouden apple watch

10. Apple Watch

Naast nieuwe iPhones kondigde Apple ook eindelijk weer eens een écht nieuw product aan: de Apple Watch. Deze smartwatch staat gepland voor begin 2015. Op de spotlightpagina van de Apple Watch bundelen we alles wat we tot nu toe over de wearable weten.

Lees meer…

Categorieën: Apple, Devices, iOS
Devices: iPhone 5S, iPhone 6

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 5S
Apple iPhone 5S
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen