Beslist.nl app voor iPhone kan speelgoed herkennen en prijzen vergelijken
Redactie

Sinterklaas komt binnenkort weer naar Nederland en dat betekent dat het weer tijd wordt om massaal inkopen te gaan. Met de Beslislt.nl app is het makkelijk om speelgoed te herkennen en kun je snel de prijzen vergelijken.

Foto van speelgoed

De applicatie Beslist.nl werkt heel eenvoudig. Je maakt bijvoorbeeld een foto van een speelgoedartikel en de app toont gelijk een overzicht van webwinkels die dat speelgoed of een gelijksoortig artikel aanbieden. De prijzen staan erbij vermeld, zodat je in één oogopslag kunt zien waar je het goedkoopste uit bent. Ook kun je met de app een barcode van speelgoedartikelen scannen en van het artikel de productomschrijving lezen

App tot 6 december actief

Aangezien Sinterklaas op 6 december weer naar het zonnige Spanje vertrekt, zal de Beslist.nl app tot die datum actief zijn. De applicatie staat dan ook in het teken van Sinterklaas en is overigens alleen bestemd voor gebruikers van de iPhone. Wie in deze dure maanden goedkoop uit wil zijn en veel cadeautjes moet inslaan voor Sinterklaas kan zeker wat hebben aan de app Beslist.nl. Het is niet alleen een handige prijschecker maar biedt ook rechtstreeks toegang tot de webwinkel waar het speelgoed gekocht kan worden.

De app Beslist.nl is gratis en uitsluitend bestemd voor de iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.