Beschikt iOS 6 over Facebook-integratie en nieuwe stores?

Nog een dikke week en dan is het zover: de jaarlijkse keynote tijdens de ontwikkelaarsbijeenkomst in het Amerikaanse San Francisco. Op deze dag wordt er hoogstwaarschijnlijk geen nieuwe iPhone aangekondigd; daarvoor moeten we wachten tot oktober. Wat er wel aangekondigd zal worden zijn nieuwe Macs, Mountain Lion en iOS 6. En met name over laatstgenoemde zijn er steeds meer geruchten.

Zo zou de iTunes, iBooks en App Store totaal gerenoveerd worden. Eerder ging het gerucht al dat zoeken in de winkels beter zou worden, hoewel de meest recente geruchten dat tegenspreken. Het sociale zou belangrijk worden in de drie ‘Stores’. Onder andere met Facebook.

Facebook integratie

In iOS 5 kwam Twitter naar de iPhone waardoor je eenvoudiger foto’s kon delen en ontwikkelaars konden deze functie inbouwen in applicaties. Direct ging het gerucht al dat Facebook het ook zou verschijnen, maar dit is tot op heden nog niet gebeurd. Het lijkt er toch op dat dit er aan zit te komen. Tim Cook liet in een interview weten dat ze uitzoeken hoe mensen content delen via social media.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.