Deze 4 beroemdheden dragen de Apple Watch al

Rutger Otto
17 april 2015, 12:11
2 min leestijd
Deze 4 beroemdheden dragen de Apple Watch al

Beroemd zijn werkt in je voordeel als je de Apple Watch wil dragen voordat hij in de winkels ligt. Wij zetten vier beroemdheden op een rij die in het wil met een Watch gezien zijn.

Lees verder na de advertentie.

Beroemdheden met een Apple Watch

Van sommige beroemdheden weten we al dat ze een Apple Watch hebben. Eén van de eersten die er in het openbaar één droeg was Pharrell Williams, die hem tijdens The Voice als jurylid droeg. Later toonde hij ook zijn uurwerk op Instagram. Maar Pharrell is niet de enige. Ook de volgende vier bekende mensen zijn gespot met een Apple Watch.

1. J.J. Abrams

apple watch abrams

Regisseur J.J. Abrams was gisteren tijdens het Star Wars Celebration-evenement in Californië te zien met een Apple Watch, toen hij sprak over de nieuwe Star Wars-film. Abrams draagt zo te zien een stalen Apple Watch met zwarte of donkerblauwe band. Het zou de Blue Modern band kunnen zijn voor de 38mm Apple Watch, maar wellicht is het een band die speciaal voor hem gemaakt is. Dat hij een Apple Watch draagt, is overigens niet vreemd. Abrams is vrienden met Jony Ive. De beroemde Apple-ontwerper zou de regisseur zelfs hebben geholpen met het design van de lightsabers.

2. Katy Perry

❤️⌚️Oh Mickey you’re so fine, you’re so fine you blow my mind, hey Mickey!⌚️❤️

Een foto die is geplaatst door KATY PERRY (@katyperry) op

Zangeres Katy Perry heeft meer geld te spenderen of heeft echt geluk gehad met Apple. Zij draagt een gouden Apple Watch Edition, zo valt te zien op haar Instagram-account. “Oh Mickey, you’re so fine, you’re so fine you blow my mind, hey Mickey!”, schrijft ze erbij. Op het uurwerk wijst Mickey Mouse de tijd. Katy draagt waarschijnlijk de 38mm Apple Watch met rode lederen band (van 18.000 euro).

3. Karl Lagerfeld

1st apple watch specially made for KarL !! Amazing !!! Thanks #apple !!!!!! @karllagerfeld

Een foto die is geplaatst door Sebastien Jondeau (@bentoub) op

Ook mode-ontwerper Karl Lagerfeld draagt de duurste Apple Watch. Niet zomaar een gouden model, maar met gouden schakelband. En die is niet te koop. Het lijkt er dus op dat Lagerfeld een speciaal gemaakte band draagt. Het is niet verwonderlijk als het mode-icoon met een smartwatch ter waarde van zo’n 25.000 dollar rond zijn pols loopt.

4. Drake

Chella

Een foto die is geplaatst door champagnepapi (@champagnepapi) op

Ook rapper Drake draagt een smartwatch van Apple, zo is op zijn Instagram-account te zien. Het model komt ons bekend voor: namelijk dezelfde als die van Katy Perry. Een gouden Edition met rode lederen band.

Lees meer over de Apple Watch

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Edition
Apple Watch Edition

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen