Provider Ben biedt vanaf begin oktober 4G aan

Vanaf begin oktober kunnen ook klanten Ben gebruikmaken van 4G, zo heeft de provider vandaag officieel bekendgemaakt. Klanten die al een 1500MB-bundel hebben, krijgen gratis toegang tot 4G en hoeven daar verder niets voor te doen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Prijzen Ben 4G nog niet bekend

Ben 4g logoDaarnaast introduceert Ben een nieuwe 2500MB-bundel met 4G voor grootverbruikers. De huidige 200MB, 500MB en 1000MB-bundels blijven bestaan en behouden de 3G-snelheden. De 1500MB-bundel blijft ook bestaan en krijgt automatisch 4G met 15Mb/s. Alleen de uitgebreidere 2500MB-bundel krijgt de hogere 4G-snelheid van 25Mb/s.

Wat de bundels precies gaan kosten, maakt Ben op een later moment bekend. Vanaf 1 september kunnen klanten via de website www.ben.nl/4G bekijken of ze gebruik kunnen maken van Ben 4G. Op die pagina is ook te bekijken welke toestellen de snellere internetverbinding ondersteunen. Omdat Ben gebruikmaakt van het netwerk van T-Mobile zal de dekking van 4G niet meteen landelijk zijn.

Lees het laatste nieuws over Ben

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.