Belstatus heeft wéér een update
Redactie

Als een applicatie een update krijgt is dat meestal omdat er nieuwe features toegevoegd zijn. Bij Belstatus is dat helaas niet het geval. Vaak werkt de applicatie niet meer en meestal komt P-Edge Media dan met een verklaring dat het aan de belstatus van T-Mobile zelf ligt. De laatste tijd deed Belstatus het niet meer en nu dus een update.


De belstatus applicatie geeft je inzicht in het aantal belminuten en sms-berichten die nog beschikbaar zijn in je bundel.

Update Belstatus applicatie

Deze update, versie 2.84 inmiddels, brengt ons een nieuw helpscherm en een verbeterde berekening van de daggemiddelden. Ook is Belstatus nu weer goed te gebruiken omdat er compatibiliteit is met de wijzigingen van T-Mobile op 7 december.

De vele updates van de Belstatus App zijn benodigd omdat T-Mobile met enige regelmaat de ‘My-T-Mobile’ omgeving aanpast waardoor de applicatie niet meer werkt. 

Belstatus is en blijft een geweldige applicatie voor T-Mobile klanten en kost € 1.59. De Belstatus App werkt niet bij zakelijke T-Mobile abonnementen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Als een website waar een app van afhankelijk is verandert, dan kan een app natuurlijk breken. Belstatus heeft daar wel veel pech mee. De laatste keren dat Belstatus niet werkte, werkte Belbundel wel. (En ok, die ene keer dat Belbundel het niet deed, werkte Belstatus wel. Lag ook niet primair aan de site.)

  • Sander Tamaëla

    Wat Belstatus moet doen is werken met een bronbestand waarmee wijzigingen zonder update kunnen worden doorgevoerd (net als Trein). Dan zijn we gelijk van al die problemen af.

  • harko

    Bij mij (3G) werkt ie nu al niet meer. Geeft altijd maximum aantal belminuten. Dus opnieuw wachten op update.