Belstatus heeft wéér een update
Redactie

Als een applicatie een update krijgt is dat meestal omdat er nieuwe features toegevoegd zijn. Bij Belstatus is dat helaas niet het geval. Vaak werkt de applicatie niet meer en meestal komt P-Edge Media dan met een verklaring dat het aan de belstatus van T-Mobile zelf ligt. De laatste tijd deed Belstatus het niet meer en nu dus een update.


De belstatus applicatie geeft je inzicht in het aantal belminuten en sms-berichten die nog beschikbaar zijn in je bundel.

Update Belstatus applicatie

Deze update, versie 2.84 inmiddels, brengt ons een nieuw helpscherm en een verbeterde berekening van de daggemiddelden. Ook is Belstatus nu weer goed te gebruiken omdat er compatibiliteit is met de wijzigingen van T-Mobile op 7 december.

De vele updates van de Belstatus App zijn benodigd omdat T-Mobile met enige regelmaat de ‘My-T-Mobile’ omgeving aanpast waardoor de applicatie niet meer werkt. 

Belstatus is en blijft een geweldige applicatie voor T-Mobile klanten en kost € 1.59. De Belstatus App werkt niet bij zakelijke T-Mobile abonnementen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.