Bellen krijgt nieuwe functies in iOS 6

Redactie
11 juni 2012, 21:36
1 min leestijd
Bellen krijgt nieuwe functies in iOS 6

De applicatie waarmee gebeld kan worden is misschien wel de applicatie die door de jaren heen het minst is veranderd. Maar met iOS 6 komt daar verandering in, er zijn een aantal nieuwe functies aan de applicatie toegevoegd.

Wanneer je gebeld wordt zul je vanaf iOS 6 niet alleen de mogelijkheid hebben om op te nemen of op te hangen. Ook wordt het mogelijk om je later te laten herinneren over het gesprek. Je kunt dan kiezen om na een bepaalde tijd een notificatie te krijgen zodat je het niet opgenomen gesprek niet vergeet.

Ook kun je ervoor kiezen om direct een tekstbericht naar de beller te versturen. Dit kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld in een vergadering zit en niet op kan nemen maar wel snel wilt antwoorden.

Do Not Disturb

Een andere volledig nieuwe functie in iOS 6 is de mogelijkheid om je toestel in ‘Do Not Disturb’ mode te zetten. In deze modus kan je niet bereikt worden, tenzij het om een noodgeval gaat. Je kunt contacten uitkiezen die je zelfs in deze modus mogen bereiken, en wanneer iemand anders je aanhoudend probeert te bereiken zal deze er ook doorheen komen.

Naast de verbeteringen in de telefoon applicatie breng het nieuwe iOS 6 nog meer. Zo is spraakbesturing via Siri verder uitgebreid, Facebook beter in iOS geïntegreerd, en zijn verschillende applicaties zoals Safari en Mail verder aangepast.

iOS 6 zal deze herfst als update te downloaden zijn voor iOS-toestellen.

Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's