Behuizing iPhone 4G gevonden
Redactie

Door Gizmodo is een tijdje geleden een prototype van een iPhone veroverd, deze is erkend door Apple en nu ook wel bekend als de iPhone 4G. Hoogst waarschijnlijk wordt dit toestel gelanceerd op het WWDC (World Wide Developers Conference van Apple) dat plaatsvindt begin Juni.
Er is weer een onderdeel van de nieuwe iPhone gevonden, deze keer de behuizing.

Echt of nep?

Zoals bij alles wat gevonden wordt van de mogelijk nieuwe iPhone is er reden van twijfel. De behuizing lijkt wel precies hetzelfde als op het prototype van Gizmodo, maar het kan ook gewoon door een handige hobbyist zijn gemaakt.

Kijk het filmpje zelf en oordeel!

Via: Redmondpie

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Tom

  Het zou me niets verbazen als dit wederom een marketingtruc is van Apple. De nieuwe iPhone gaat tenslotte over een maandje uitkomen.

 • Paz

  Dubbele nieuwspost!!

 • ePhone

  Kan me niet voorstellen dat dit filmpje de orginele onderdelen van de nieuwe iPhone betreft!

  Alhoewel ze wel met een nieuw design komen verwacht ik niet dat ze aan een nieuwe marketing strategie zijn begonnen. Persoonlijk hoop ik dat ze de uni body behouden. Het design ala iPad lijkt me dan ook geen verkeerde keuze mits de nieuwe achterkant geen revolutionaire functionaliteiten bevat. Waar ik stiekem eigenlijk wel op hoop! Dat zou de WOW factor bij mij in iedergeval een boost geven :p

  Verschillenden merkten al op dat ze voor de iPad van het imago “iPod touch on steroids” af willen, maar dan hadden ze in eerste instantie het design van de iPad nooit zo moeten maken. Hopelijk weten we 7 juni meer