Beats 1 Replay: luister eindelijk je favoriete radioshows terug

Gijs Ettes
5 augustus 2015, 8:36
1 min leestijd
Beats 1 Replay: luister eindelijk je favoriete radioshows terug

De radioshows die Beats 1 uitzendt zijn nu eindelijk terug te luisteren. De nieuwe functie ‘Replay’ is te vinden bij de dj’s die je volgt in het onderdeel Connect van Apple Music, zo ontdekte Macstories.

Lees verder na de advertentie.

Zo werkt Beats 1 Replay

Voorheen kon je radioshows van Beats 1 alleen live beluisteren. Als je vervolgens ook de herhaling twaalf uur later mistte, had je pech. Sinds deze week is er echter een Replay-functie toegevoegd, zodat je met een druk op de knop eerdere programma’s kunt terugluisteren. Volg je bijvoorbeeld dj Zane Lowe of Julie Adenuga op Connect, dan kun je hun shows volledig beluisteren en desgewenst stukken overslaan waar te veel wordt gepraat.

beats 1 replay

Helaas wordt er geen informatie gegeven over de muziek die speelt, en als je nummers wilt toevoegen aan je favorieten zul je nog steeds de liveshow moeten luisteren. Wel kun je op de Connect-pagina van elke dj terecht voor hun meest recente afspeellijst.

Beats 1 Replay is een prettige toevoeging aan Apple Music die is te vergelijken met podcasts en die er in onze ogen eigenlijk al vanaf het begin had moeten zijn. Wil je meer weten over Apple’s muziekdienst? Check dan onze uitgebreide Apple Music review.

Komen er meer radiostations in Apple Music?

Overigens liggen er plannen om in de toekomst naast Beats 1 nog vijf soortgelijke radiostations te lanceren, bijvoorbeeld op andere plekken in de wereld als Azië en Australië. De radiostations zouden dag en nacht kunnen draaien en tevens ingezet kunnen worden tijdens speciale evenementen en feestdagen, zo meldt The Verge op basis van bronnen betrokken bij Apple Music. Beats 1 is tot nu toe het meest succesvolle onderdeel van de muziekdienst.

Het laatste nieuws over Apple Music

Bron: Macstories
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu